SønderborgNyt trækker artikel fra siden

24. december 2014 Uncategorized

En medarbejder fra Alssund Børne- og Ungdomscenter, der på SønderborgNyt er citeret for at lufte sin utilfredshed med vilkårene på den kommunale arbejdsplads by 2synes ikke, at SønderborgNyt kan tillade sig at citere fra vedkommendes Facebook.

Den kommuneansatte beder om, at opslaget bliver fjernet og det imødekommer redaktionen undtagelsesvis.

Opslaget kom SønderborgNyt i hænde via såkaldte screenshots, der blev sendt fra flere pårørende på Alssund- Børne- og Ungdomscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samme screenshot har pårørende sendt til ledelsen i Børne- og Uddannelsesforvaltningen samt formanden for det politiske udvalg, så de også kan læse, hvordan deres medarbejder beskriver sine arbejdsforhold.

Den samme mail er også sendt fra pårørende til ledelsen på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

SønderborgNyt vurderede, at offentligheden har interesse i at vide, hvordan det står til på Alssund Børne- og Ungdomscenter, der netop har været i gang med en større opstramning efter en meget kritisk tilsynsrapport.

 

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Samfund, Sønderborg

Ingen områder i Sønderborg er tæt på automatisk nedlukning – se tallet for dit område her

16. april 2021 COVID-19

Nye beregninger fra Statens Serum Institut viser, hvad den såkaldte testjusterede incidens er for hver af landets sogne. Et sogn kan blive lukket automatisk ned, hvis det testjusterede incidenstal er på flere end 400 nye smittede per 100.000 indbyggere, at antal af smittede er på mindst 20 personer og at positivprocenten er mindst to procent. […]

Læs mere...