SønderborgNyt trækker artikel fra siden

24. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

En medarbejder fra Alssund Børne- og Ungdomscenter, der på SønderborgNyt er citeret for at lufte sin utilfredshed med vilkårene på den kommunale arbejdsplads by 2synes ikke, at SønderborgNyt kan tillade sig at citere fra vedkommendes Facebook.

Den kommuneansatte beder om, at opslaget bliver fjernet og det imødekommer redaktionen undtagelsesvis.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opslaget kom SønderborgNyt i hænde via såkaldte screenshots, der blev sendt fra flere pårørende på Alssund- Børne- og Ungdomscenter. Samme screenshot har pårørende sendt til ledelsen i Børne- og Uddannelsesforvaltningen samt formanden for det politiske udvalg, så de også kan læse, hvordan deres medarbejder beskriver sine arbejdsforhold.

Den samme mail er også sendt fra pårørende til ledelsen på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

SønderborgNyt vurderede, at offentligheden har interesse i at vide, hvordan det står til på Alssund Børne- og Ungdomscenter, der netop har været i gang med en større opstramning efter en meget kritisk tilsynsrapport.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

15. april 2024 Samfund, Sønderborg

Vikingeklubben åbner

15. april 2024 Samfund

Vi åbner Vikingeklubben igen på fredag kl. 06:00, oplyser bestyrelsen. Søndag fra kl. 12-14 er der officiel indvielse med øl og pølser til medlemmerne. Klubben har været lukket siden stormfloden, hvor skaderne på bygningen var omfattende. Vægge blev ødelagt, klinker flået af gulvet, døre og brusevægge blev revet ud. El-installationer stod under vand, højvandsskotter var […]

Læs mere...