SønderborgNyt trækker artikel fra siden

24. december 2014 Uncategorized

En medarbejder fra Alssund Børne- og Ungdomscenter, der på SønderborgNyt er citeret for at lufte sin utilfredshed med vilkårene på den kommunale arbejdsplads by 2synes ikke, at SønderborgNyt kan tillade sig at citere fra vedkommendes Facebook.

Den kommuneansatte beder om, at opslaget bliver fjernet og det imødekommer redaktionen undtagelsesvis.

Opslaget kom SønderborgNyt i hænde via såkaldte screenshots, der blev sendt fra flere pårørende på Alssund- Børne- og Ungdomscenter. Samme screenshot har pårørende sendt til ledelsen i Børne- og Uddannelsesforvaltningen samt formanden for det politiske udvalg, så de også kan læse, hvordan deres medarbejder beskriver sine arbejdsforhold.

Den samme mail er også sendt fra pårørende til ledelsen på Alssund Børne- og Ungdomscenter.

SønderborgNyt vurderede, at offentligheden har interesse i at vide, hvordan det står til på Alssund Børne- og Ungdomscenter, der netop har været i gang med en større opstramning efter en meget kritisk tilsynsrapport.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Kultur, Sønderborg

Vind billetter til Opera on the Rocks i Koncertsalen Alsion

30. november 2022 Kultur

Glæd dig til den usædvanlige blanding mellem opera og rock. En helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som Nessun dorma, O mio babbino caro, Winterstürme, The Show must go on, Phantom of the Opera, Ace of Spades og Black Sabbath blander genrer. Vind billetter […]

Læs mere...