SønderborgNYTs læserundersøgelse – deltag og vind præmier

29. februar 2016 Erhverv

To gange om året laver  SønderborgNYT en undersøgelse af jer læsere af SønderborgNYT og de næste par uger er læserundersøgelsen åben for besvarelse.

”Når vi ved lidt mere om, hvem der læser SønderborgNYT, så har vi bedre mulighed for at prioritere de nyheder vi bringer. Derfor er det vigtig for os, at kende læserne bedst muligt,” fortæller chefredaktør Ole Kæhler, der specielt glæder sig til at læse kommentarer om, hvordan SønderborgNYT kan blive endnu bedre:

”I læserundersøgelsen er der mulighed for at give os gode råd om, hvordan vi udvikler SønderborgNYT og de kommentarer læser jeg med stor interesse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidste gang vi gennemførte læserundersøgelsen var der virkelig nogle gode input, som vi tog til os og arbejdede videre med, bl. a. et større fokus på iværksættermiljøet i Sønderborg og mere lokalpolitik, ” siger Ole Kæhler.

Deltager du i SønderborgNYTs læserundersøgelse deltager du samtidig i lodtrækningen om præmier fra Alsie Express, DET GAMLE RÅDHUS og Universe.

SØNDERBORGNYT - LÆSERUNDERSØGELSEPræmierne er:

  • En tur til København med Alsie Express t/r for to personer
  • En middag for to personer hos DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten
  • To sæsonkort 2016 (voksne) til oplevelsesparken Universe

Brugerundersøgelsen løber de kommende uger indtil antallet af besvarelser er nok til at validiteten er tilfredsstillede.

Udvalgte resultater af læserundersøgelsen vil efterfølgende bliver offentliggjort på SønderborgNYT.

Du kan deltage i læserundersøgelsen hér.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk