Sønderborgs erhvervsklima i bedring, men fortsat langt fra ambitionerne

5. september 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Henrik Enderlein, formand for Vækstrådet

Dansk Industri har netop offentliggjort årets undersøgelse af det lokale erhvervsklima og samlet set vurderer de lokale virksomheder, at Sønderborg Kommune gør det en smule bedre end sidste år, hvor Sønderborg Kommune blev placeret på den absolutte sidsteplads blandt landets kommuner.

Årets undersøgelse viser, at Sønderborg Kommune er gået 10 pladser frem til en 86.

Artiklen fortsætter under annoncen

plads og fortsat ligger blandt de ti kommuner i Danmark, der har det dårligste erhvervsklima ifølge Dansk Industris måling.

Årets resultat er dermed meget langt væk fra ambitionen om, at Sønderborg Kommune skal ligge i top 10 når det drejer som erhvervsvenligheden, som blandt andre formanden for Vækstrådet Henrik Enderlein tidligere har udtalt.

Sønderborg Kommune har de sidste par investeret mere end 10 millioner kroner i tiltag, der skal gøre Sønderborg Kommune til et bedre sted at drive virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt andet har kommunen haft dialogmøder med de lokale virksomheder, etableret Vækstrådet og Erhvervsservice, som tidligere på årets åbnede på Rådhustorvet. Alle tiltag der skal føre frem til en erhvervsservice i topklasse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...