Sønderborgs erhvervsklima i bedring, men fortsat langt fra ambitionerne

5. september 2016 Erhverv Skrevet af: Michael Kjær

Dansk Industri har netop offentliggjort årets undersøgelse af det lokale erhvervsklima og samlet set vurderer de lokale virksomheder, at Sønderborg Kommune gør det en smule bedre end sidste år, hvor Sønderborg Kommune blev placeret på den absolutte sidsteplads blandt landets kommuner.

Årets undersøgelse viser, at Sønderborg Kommune er gået 10 pladser frem til en 86. plads og fortsat ligger blandt de ti kommuner i Danmark, der har det dårligste erhvervsklima ifølge Dansk Industris måling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets resultat er dermed meget langt væk fra ambitionen om, at Sønderborg Kommune skal ligge i top 10 når det drejer som erhvervsvenligheden, som blandt andre formanden for Vækstrådet Henrik Enderlein tidligere har udtalt.

Sønderborg Kommune har de sidste par investeret mere end 10 millioner kroner i tiltag, der skal gøre Sønderborg Kommune til et bedre sted at drive virksomhed. Blandt andet har kommunen haft dialogmøder med de lokale virksomheder, etableret Vækstrådet og Erhvervsservice, som tidligere på årets åbnede på Rådhustorvet. Alle tiltag der skal føre frem til en erhvervsservice i topklasse.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...