Sønderborgs erhvervsklima i bedring, men fortsat langt fra ambitionerne

5. september 2016 Erhverv

Dansk Industri har netop offentliggjort årets undersøgelse af det lokale erhvervsklima og samlet set vurderer de lokale virksomheder, at Sønderborg Kommune gør det en smule bedre end sidste år, hvor Sønderborg Kommune blev placeret på den absolutte sidsteplads blandt landets kommuner.

Årets undersøgelse viser, at Sønderborg Kommune er gået 10 pladser frem til en 86. plads og fortsat ligger blandt de ti kommuner i Danmark, der har det dårligste erhvervsklima ifølge Dansk Industris måling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets resultat er dermed meget langt væk fra ambitionen om, at Sønderborg Kommune skal ligge i top 10 når det drejer som erhvervsvenligheden, som blandt andre formanden for Vækstrådet Henrik Enderlein tidligere har udtalt.

Sønderborg Kommune har de sidste par investeret mere end 10 millioner kroner i tiltag, der skal gøre Sønderborg Kommune til et bedre sted at drive virksomhed. Blandt andet har kommunen haft dialogmøder med de lokale virksomheder, etableret Vækstrådet og Erhvervsservice, som tidligere på årets åbnede på Rådhustorvet. Alle tiltag der skal føre frem til en erhvervsservice i topklasse.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...