Sønderborgs svømmere er klar til weekendens regionsmesterskab

22. oktober 2019 Kultur

Svømmeklubben Sønderborg har i efterårsferien haft 12 af elitesvømmerne afsted på træningslejr i T3 træningscenter på Tenerife, samt en træner og en holdleder. Træningslejren foregår altid i et bassin med 50 m bane, og det er der desværre endnu ikke er mulighed for i den daglige træning i Humlehøj Hallen og derfor er det et krav når der arrangeres træningslejre to gange årligt i påsken og i uge efterårsferien.

I løbet af en sådan uge får de svømmet 70-90 km, samt trænet diverse styrke- og fysisk træning oveni. Der bliver dog også tid til en masse socialt samvær med kammeraterne. Der spilles spil i stor stil og der er indlagt en enkelt fridag, hvor de tager ud og oplever området, de er i. I år var de ude og snorkle med skildpadder, delfiner og flyvefisk. Det var en fantastisk oplevelse, skriver svømmeklubben.

De havde alle glædet sig utroligt meget op til denne lejr, da T3 på Tenerife har ry for at have nogle fantastiske faciliteter og alle har ambitioner om at forbedre sig, så nu er de forhåbentlig alle godt rustede til sæsonens kommende stævner og mesterskaber.

Regionsmesterskab holdes i Sønderborg

I weekenden den 26.-27. oktober har Svømmeklubben Sønderborg igen i år Regionsmesterskaber på kortbane. Stævnet finder sted i Humlehøjhallernes svømmehal lørdag fra kl 11-16 og søndag fra kl 10-14. Her deltager 170 af de yngste svømmere, årgang 2005-2009, fra hele vores region og de vil udfordre sig selv og hinanden i bassinet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over at forbedre sig individuelt er der fra Svømmeunionens side en intention om, at svømmerne skal skabe relationer på tværs af klubberne og der er derfor også udtagelse af svømmere fra klubberne til årgangssamling, som er et arrangement, hvor svømmerne mødes på tværs af alle regioner og får en anderledes oplevelse sammen ud over svømningen. Det kunne f.eks. være at møde en af Danmarks OL-deltagere eller andre sociale aktiviteter så som teambuilding.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...