Sønderjyllands Symfoniorkester spiller to Nytårskoncerter samme dag

3. december 2020 Kultur

Musikken til årets nytårskoncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester spænder fra de klassiske orkesterværker til populære sange og naturligvis den festligste orkestermusik. På scenen bliver musikken kombineret med humørfyldt sang af Julie Steincke og Frederik Rolin.

Sanger og skuespiller Julie Steincke har for længst slået sit navn fast med talrige optrædener på et væld af forskellige danske scener herunder blandt andet til musicals som Aladdin, The Phantom of The Opera og Billy Elliot.

Barytonen Frederik Rolin er blevet et kendt navn som klassisk sanger og er et talent, man skal holde godt øje med. Han har allerede nu etableret sig på operascener i det ganske land, skriver symfoniorkestret.

Dirigenten David Riddell er efterhånden en tilbagevendende bestanddel af Sønderjyllands Symfoniorkesters nytårskoncerter og er en populær gæstedirigent på podiet. Den skotske dirigent er i dag bosiddende i Danmark, hvor han er kunstnerisk leder og chefdirigent for Randers Kammerorkester samt kunstnerisk leder af Aarhus Sommeropera. Ved siden af dirigerer han ofte orkestre i både Danmark og udlandet, og i snart mange sæsoner har han stået flere gange foran Sønderjyllands Symfoniorkester – både i symfoniske koncerter og i kurser for unge MGK- og musikskoleelever fra området.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formiddags – og aftenkoncert i Koncertsalen  

På grund af corona-situationen bliver koncerten onsdag den 6. januar delt op i to koncerter for at den nødvendige afstand i publikum kan overholdes.

Fordi mange har sikret sig billetter før corona-restriktionerne og -reglerne trådte i kraft, er det ikke muligt at få plads til alle publikummer med kun én koncert.

Derfor spiller orkestret to koncerter: En formiddagskoncert kl. 11.00 og en aftenkoncert kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har man billetter til nytårskoncerten beder orkestret om, at dem, der ser det som en mulighed at deltage i formiddagskoncerten, kontakter orkestrets administration – for flytning af billet – enten via mail til info@sdjsymfoni.dk eller ved at ringe på tlf. 79 30 11 50.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...