Sønderjysk Bosnisk Forening inviterer alle interesserede

15. maj 2018 Kultur

Der er lavet en Sønderjysk Bosnisk Forening i Sønderborg og tanken er, at mennesker på tværs af jobs, alder og familieforhold kan mødes og måske finde ud af at lave noget sammen.

“Der er mange bosnier i Sønderborg og vi er godt integrerede og vores børn har fået gode uddannelser”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic, der har Salon Iris i Æblegade til SønderborgNYT.

“Vi har haft så travlt med at finde fodfæste i Danmark, vores arbejde og med at få vores børn sendt på det rette spor, at vi slet ikke har haft tid til at mødes”, siger hun.

Men nu er der tid og overskud til at bosniere lærer hinanden at kende.

“Og vi vil også gerne kende flere danskere og de må også gerne kende os”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Det er hendes mand, Admir Hadzimahovic, der står i spidsen for foreningen, som har fundet egne lokaler på

Admir Hadzimahovic

Artiklen fortsætter under annoncen

Præstegaardsvej i Sønderborg.

“Jeg tænker, vi skal have nogle kvindeaftener, foredrag, forskellige andre begivenheder og også udstillinger”, siger Azra Mehmedbegovic Hadzimahovic.

Alle og enhver er velkommen på Præstegaardsvej – iden tidligere lampeforretning den 2. juni fra kl. 14 – hvor det viser sig, hvad der er stemning for af aktiviteter.

Og det er en oplagt chance for danskere, der kan komme helt tæt på flygtninge, der har fundet sig tilrette her i landet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...