Sønderjysk Forsikring flytter ikke kundeservice til Aabenraa

2. juni 2015 Erhverv

Sønderjyske Forsikring efterlader ikke tomme lokaler eller en flok ledige medarbejdere, hvis hovedsædet rykker til Aabenraa, hvor selskabet er blevet tilbudt lokaler ud til den sønderjyske motorvej.

Direktør Frank Abel lover, at flytningen til Aabenraa ikke koster nogen ansatte deres job.

Direktør Frank Abel lover, at flytningen til Aabenraa ikke koster nogen ansatte deres job.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der har været arbejdet med muligheden for at komme ind i netop den bygning ved Aabenraa, fordi vores facade vil blive set af rigtigt mange bilister”, siger direktør Frank Abel til SønderborgNyt. Han forklarer, at Sønderjysk Forsikring arbejder i store dele af Sønderjylland og det gør placeringen i Aabenraa helt ideel.

Kunder mærker intet

“Vores kunder i Sønderborg kommer ikke til at mærke det mindste til flytningen. De cirka 15 medarbejdere, der har kontakten til kunder i Sønderborg bliver boende på vores adresse i Sønderborg. Og kunder i Aabenraa skal også fremover henvende sig i H. P. Hansensgade”, siger Frank Abel. Der er på ingen måde tale om at samle alle aktiviteter i et stort hovedsæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er it, marketing og andre centrale funktioner, der skal samles i de nye lokaler ved motorvejen.

“Og vores medarbejdere flytter med, så der bliver ikke tale om fyringer”, siger Frank Abel. De medarbejdere, der flytter med, har ikke direkte kontakt til forsikringselskabets kunder.

“Og de har sagt ja til at møde ind i Aabenraa”, siger Frank Abel.

Sønderjysk Forsikring har tilbudt, at ansatte, der skal møde i Aabenraa i fremtiden fortsat mødes i Sønderborg, hvor der stilles en bil til rådighed, så de kan køre samlet til Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunder reagerer

På baggrund af en artikel om Sønderjysk Forsikrings flytning i JydskeVestkysten reagerer Peter Hansen fra byrådet:

Peter Hansen tager ifølge Frank Abel fejl, når han tror, at Sønderjysk Forsikrings flytning koster ansatte deres job.

Peter Hansen tager ifølge direktør Frank Abel fejl, når han tror, at Sønderjysk Forsikrings flytning koster ansatte deres job.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Tab af mere end 50 arbejdspladser i Sønderborg. Jeg er ked af, at det der hed Alsisk Forsikring, og som har sine rødder i Sønderborg nu svigter disse rødder, for en facade i Aabenraa. Jeg håber, at repræsentantskabet siger nej til den nødvendige vedtægtsændring. Min virksomhed skal i hvert fald ud at søge nyt forsikringsselskab. Jeg vil ikke længere føle mig ”bundet” af at være kunde i “vores” forsikringsselskab”, skriver Peter Hansen på Facebook.

“Men Sønderborg taber altså ikke arbejdspladser og det vil jeg gerne slå meget fast”, siger direktør Frank Abel.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juli 2021 Kultur, Sønderborg

Vores Sønderborg sørger for musik i byen

24. juli 2021 Kultur

Lørdag formiddag klokken 11 begyndte Down Town Dynt at spille i Apotekerhaven og en stor del af deres fanskare var på plads, så de kunne få det hele med. “Ja, vi starter en time tidligere end annonceret og det skyldes, at jeg skal videre til et andet job”, sagde Brian O’Driscoll, som sammen med sin […]

Læs mere...