Sønderjysk Forsikring har brug for studerende til telemarketingafdeling i Sønderborg

29. august 2019 Erhverv

Telemarketingskoordinator Mathias Iversen har haft nogle travle dage med at snakke med potentielle nye deltidsmedarbejdere til Sønderjysk Forsikrings telemarketingafdeling i filialen på Ulkebøldam i Sønderborg, hvor der skal ansættes minimum 20 nye deltidsmedarbejdere:”

Der har været en god interesse for vores nye deltidsjobs og det bekræfter os i vores tætte tilhørsforhold til Sønderborg og også at Sønderborg har uddannelsessteder i blandt andet Alsion med SDU og EASV og dermed mange unge mennesker, som typisk er dem, vi ansætter i deltidsstillingerne i telemarketingafdelingen i Sønderborg”, fortæller Mathias Iversen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom der er mange der allerede har aftalt jobsamtale de kommende uger, er der fortsat brug for flere kandidater – og særligt de studerende:

”Bare ring til mig og hør om mulighederne. Vi leder efter studerende men hører også gerne fra flexjobbere, deltidsansatte, efterlønnere eller pensionister til vores telemarketingafdeling”, fortæller Mathias Iversen.

”Et job som phoner i telemarketing kan også være en vej til at komme videre i Sønderjysk Forsikring på. Dette er den nyudnævnte telemarketingkoordinator Mathias Iversen et godt billede på. Mathias er selv startet som phoner for godt 1 år siden, da vi åbnede telemarketingafdelingen i Sønderborg”, siger Claus Dam, salgsdirektør hos Sønderjysk Forsikring.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderjysk Forsikring har bevist valgt at have egne telemarketingafdelinger, hvor andre virksomheder typisk outsourcer opgaven til store telemarketingvirksomheder, der ringer på vegne af flere virksomheder – og nogle endda fra udlandet.

”Det er mere bekosteligt for os selv at åbne og drive telemarketingafdelingerne i forhold til at outsource dem til en ekstern virksomhed. Men for os er det vigtigt, at vi er forankret i det sønderjyske og derfor giver vi alle telemarktingmedarbejdere en grundig introduktion til vores kultur og værdigrundlag”, fortæller Claus Dam og fortsætter:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det vigtigste er, at alle er glade og vi går meget op i, at telemarketingmedarbejderne har det godt, fordi det er et hårdt job med mange opkald og en del ’nej tak’. Vi laver en masse sjove konkurrencer og forkæler med gavekort og pizza. Det gør vi, fordi det højner arbejdsglæden og i den sidste ende skaber tilfredse medarbejdere, hvilket igen smitter af i samtalen med nye potentielle kunder ”, siger Claus Dam.

Hvis du er interesseret i et deltidsjob som telemarketingmedarbejder hos Sønderjysk Forsikring i filialen i Sønderborg kan du læse mere om stillingen ved at klikke her – eller ring direkte til Mathias Iversen på telefon 21 89 77 18 og hør mere om deltidsstillingerne.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Feriepartner Sønderborg overtager udlejningsbureauet Nordferien

6. december 2022 Erhverv

Feriepartner Sønderborg er allerede inden den officielle åbning kommet utrolig godt fra start, idet der netop er indgået en aftale med udlejningsbureauet Nordferien om at overtage deres lokale aktiviteter. Ejerparret af Nordferien, Lone & H. C. Unger, har ønsket at få mere fritid og efter mange år med meget lidt ferie og stort set ingen […]

Læs mere...