Sønderjysk Forsikring hjælper med at hverve frivillige brandmænd

17. september 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderjysk Forsikring har en årelang tradition for at støtte de frivillige lokale brandværn i Syddanmark. I år supplerer vi den økonomiske støtte med hjælp til at hverve nye frivillige mænd og kvinder, der er klar til at smide, hvad de har i hænderne, og rykke ud og hjælpe ved brand og ulykker i nærområdet.

Klimaforandringer og samfundsudviklingen har skabt et øget behov for et fleksibelt og stærkt beredskab ved for eksempel brand, færdselsuheld, miljøopgaver og naturbrande. Her spiller de frivillige lokale brandfolk en afgørende rolle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Sønderjysk Forsikring i en pressemeddelelse.

“Vi vil gerne hjælpe de lokale brandværn, så de bliver endnu stærkere. De har hvert år brug for nye frivillige brandfolk og for virksomheder, der vil give deres medarbejdere lov til at løbe, når alarmen går”, siger Claus Dam, der er salgsdirektør i Sønderjysk Forsikring.

Helt konkret er Sønderjysk Forsikring sponsor for kommende annoncer, foldere og nyhedsmails målrettet virksomheder, sportsarrangementer, unge på kørekurser og forsikringsselskabets egne kunder. Hertil kommer en underside på soenderjysk.dk, som linker til hjemmesiden blivbrandmandnu.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

“Blivbrandmandnu.dk gør en kæmpe indsats for at rekruttere brandfolk, og den proces vil vi gerne støtte. Som forsikringsselskab er vi sat i verden for at hjælpe, når skaden er sket. Men kan vi på nogen måde styrke det lokale beredskab, så vi undgår eller begrænser skader, så er det jo endnu bedre”, siger Claus Dam. Sønderjysk Forsikring har selv ansatte, som er frivillige brandmænd.

Vi står sammen

I Syddanmark har vi en særlig tradition for at være frivillige brandfolk. Sønderjysk Forsikring støtter denne tradition, hvor vi står sammen og passer godt på hinanden. Vi hjælper hinanden og er der for hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er man frivillig brandmand, opnår man også selv en øget tryghed, ligesom virksomheder med brandfolk ansat får nyttige kompetencer. Samtidig bliver man i stand til at løse livredende opgaver og får kompetencer til at håndtere brand, kriser og ulykker.

“At støtte de frivillige lokale brandværn har altid været vigtigt for os. Vi forsikrer bygninger, personer og ejendele, og de rykker ud og begrænser skader på mennesker, dyr og materiel, når ulykker rammer. Trygheden er på den måde altid nær”, siger Claus Dam.

Artiklen fortsætter under annoncen