Sønderjysk Forsikring skærer i antallet af filialer

18. september 2019 Erhverv

I slutningen af august måned meldte Frank Abel, administrerende direktør i Sønderjysk Forsikring, ud, at forhandlere og servicepartnere af Danmarks mest populære bilmærker – Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT – gennem forhandlerforeningen VASS-POINT, fremover vil have Sønderjysk Forsikring som forsikringspartner.

”Sønderjysk Forsikring har i den seneste tid indgået en række spændende og landsdækkende partnersamarbejder, som vi ser et stort potentiale i, og intentionen er afgjort, at vi fortsat skal have fokus på at vokse på dette område”, fortæller Frank Abel, der i stigende grad kan mærke efterspørgslen fra de store brancheorganisationer, foreninger og virksomheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der efterspørges målrettet opfølgning og service af faste medarbejdere med kendskab og tilknytning til den enkelte kunde”, siger Frank Abel i en pressemeddelelse.

Sønderborg-filialen bliver

Det landsdækkende element og variationen i de forskellige samarbejder øger naturligt også forsikringsselskabets behov for flere og mere specialiserede medarbejdere. Forsikringsselskabet er i dag repræsenteret på hovedkontoret og i syv filialer, men vil nu foretage en række sammenlægninger således, at der fremover er kundecentre i Sønderborg, Aabenraa, Esbjerg og Odense.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi må fra bestyrelsens side løbende tilpasse strategien til den virkelighed, vi står i”, fortæller Marianne Hvid, bestyrelsesformand hos Sønderjysk Forsikring, og fortsætter:

”De landsdækkende partnersamarbejder, den øgede digitalisering, kompleksiteten af vores produkter og vores kunders faktiske brug af vores filialer har gjort, at en tilpasning af vores forretningsmodel har været naturlig og nødvendig”.

”Sønderjysk Forsikrings store styrke er den personlige kunderelation, og vi er meget opmærksomme på, at vi ikke fjerner os fra kunderne. Vi vil fortsat være lokalt forankret og yde den gode personlige service og med de nye kundecentre vil vi opnå en øget faglighed og dermed kan vi give både en bedre og bredere rådgivning til vores kunder. Samtidig skaber vi også bedre vilkår for vores medarbejdere – der er flere kollegaer på samme adresse – og det giver større fleksibilitet samt mulighed for sparring i hverdagen”, fortæller Marianne Hvid.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ønsker forsat at være uafhængige og sikre vækst i selskabet, og vi har fået godt fat i Esbjerg, Odense og store dele af Fyn, Vi er blevet taget rigtigt godt imod af både privat- og erhvervskunder – og med de landsdækkende partnerskabsaftaler og den bekræftelse af vores forretningsmodel, der ligger heri – tror vi på, at der fortsat er en del, der vil købe ind på vores måde at drive forsikringsselskab på”, siger Marianne Hvid.

”Vores vækstmål for de næste år kræver nye og større rammer – det er dem, vi tager hul på at skabe nu”, afslutter Marianne Hvid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...