Sønderjysk Forsikring udvider telemarketingafdeling i Sønderborg – søger deltidsansatte (er besat)

23. august 2019 Erhverv

Det går stærkt hos Sønderjysk Forsikring og derfor skal Sønderjysk Forsikring bruge nye medarbejdere i telemarketing afdelingen i filialen på Ulkebøldam i Sønderborg.

”Sidste år valgte vi at åbne en telemarketing afdeling i Sønderborg og skabte dengang 20 nye deltidsarbejdspladser og det er gået så godt med afdelingen, at vi nu vælger at udvide med nye medarbejdere og vi håber vi endnu engang kan tiltrække nogle unge mennesker der har lyst til et job ved siden af studierne – eller flexjobbere, efterlønnere, pensionister og andre, der har lyst til et ekstra aftenjob”, fortæller Sønderjysk Forsikrings salgsdirektør, Claus Dam, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nye medarbejdere skal arbejde med at booke møder til Sønderjysk Forsikrings assurandører og vil typisk skulle arbejde cirka 8 timer om ugen fordelt på to aftenener i hverdagene i tidsrummet 16:00-20:00.

”Vi har valgt at udvide i netop Sønderborg fordi der er mange uddannelsesinstitutioner i området, og vi har en rigtig god erfaring med at tilbyde et spændende deltidsjob til de studerende og sammen med flexjobberne, deltidsansatte, efterlønnerne og pensionisterne, har vi et rigtig godt team i Ulkebøldam”, siger Claus Dam.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du er interesseret i et deltidsjob som telemarketingmedarbejder hos Sønderjysk Forsikring i filialen i Sønderborg kan du læse mere om stillingen hér.

Du kan også ringe til telemarketingkoordinator Mathias Iversen på telefon 21 89 77 18 og høre mere om stillingen som medarbejdere i telemarketing afdelingen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...