Sønderjysk Pigekor er gået i gang med julens sange

15. august 2019 Kultur

Sæsonen er netop gået i gang for de knap 200 sangere i Sønderjysk Pigekor og Drengekor og de første juletoner har allerede lydt ved korprøverne.

“Det tager tid at lære det store jule-repertoire, så derfor er vi nødt til at indstudere julesange allerede fra august”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi skulle jo gerne være klar til årets ‘Så´ det jul-koncerter’ i Alsion 14. og 15. december”.

Ved koncerterne synger de mange sangere sig gennem et overflødighedshorn af julesange, akkompagneret af bl.a Grarup Kvartet. Desuden medvirker dansere fra Als Performance Akademi og Sønderjyllands Danseakademi samt Flemming Nissen, der også i år vil lede publikum gennem koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og hvem ved – måske sniger julemanden sig også ind i Alsion i år”, siger chefdirigenten.

Billetter kan købes på www.koncertsalenalsion.dk

“Man skal ikke vente for længe med at købe billetter, for de bliver revet væk i øjeblikket. Børn mellem 4 og 12 år kan også stadig nå at melde sig til at synge med i koret, så de kan komme med på scenen i december”, slutter dirigenten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Nordborg, Frivillige

Et ægtepar fra Nordborg og Frelsens Hær fik Brobyggerprisen

22. oktober 2021 Nordborg

Integrationsrådet overrakte torsdag ’Brobyggerprisen 2021’ til ægteparret Poul og Britt Sørensen fra Nordborg samt Frelsens Hær i Sønderborg. ”Brobyggerprisen er vigtig. Når vi hvert år i Integrationsrådet hædrer personer, virksomheder eller organisationer, så er det med det for øje at få sat et positivt fokus på det mangfoldige arbejde, der foregår hele tiden og som […]

Læs mere...