Sønderjysk Pigekor er gået i gang med julens sange

15. august 2019 Kultur

Sæsonen er netop gået i gang for de knap 200 sangere i Sønderjysk Pigekor og Drengekor og de første juletoner har allerede lydt ved korprøverne.

“Det tager tid at lære det store jule-repertoire, så derfor er vi nødt til at indstudere julesange allerede fra august”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

“Vi skulle jo gerne være klar til årets ‘Så´ det jul-koncerter’ i Alsion 14. og 15. december”.

Ved koncerterne synger de mange sangere sig gennem et overflødighedshorn af julesange, akkompagneret af bl.a Grarup Kvartet. Desuden medvirker dansere fra Als Performance Akademi og Sønderjyllands Danseakademi samt Flemming Nissen, der også i år vil lede publikum gennem koncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og hvem ved – måske sniger julemanden sig også ind i Alsion i år”, siger chefdirigenten.

Billetter kan købes på www.koncertsalenalsion.dk

“Man skal ikke vente for længe med at købe billetter, for de bliver revet væk i øjeblikket. Børn mellem 4 og 12 år kan også stadig nå at melde sig til at synge med i koret, så de kan komme med på scenen i december”, slutter dirigenten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...