Sønderjysk Pigekor og drengekor holder åbne korprøver

7. august 2019 Kultur

Onsdagene den 14., 21. og 28. august kl. 16.30-18 holder Sønderjysk Pigekor og Drengekor åbne korprøver, hvor nye sangere kan komme og prøve at være med i koret.

Prøverne er for både for piger og drenge i alderen 4-13 år.

“Vi oplever, at nogle børn er meget nervøse for at komme til optagelsesprøve i koret, så nu prøver vi at invitere nye sangere ind via åbne prøver”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Når børnene har prøvet at være med og opdager, at vi arbejder i en hyggelig, sjov og afslappet atmosfære, er det forhåbentligt mere trygt for dem at skulle synge en lille uformel optagelsesprøve for dirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang, koret inviterer til åbne prøver, som altså finder sted onsdag d. 14., 21. og 28. august kl. 16.30-18 i Det Sønderjyske Sangcenter på Sønderborg Kaserne, Gerlachsgade 2, 4. sal.

“Det er et gratis tilbud, og der er ikke forhåndstilmelding – man kommer bare en af onsdagene og må gerne have mor eller far med”, siger dirigenten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...