Sønderjysk Pigekor og drengekor holder åbne korprøver

7. august 2019 Kultur

Onsdagene den 14., 21. og 28. august kl. 16.30-18 holder Sønderjysk Pigekor og Drengekor åbne korprøver, hvor nye sangere kan komme og prøve at være med i koret.

Prøverne er for både for piger og drenge i alderen 4-13 år.

“Vi oplever, at nogle børn er meget nervøse for at komme til optagelsesprøve i koret, så nu prøver vi at invitere nye sangere ind via åbne prøver”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen i en pressemeddelelse.

Når børnene har prøvet at være med og opdager, at vi arbejder i en hyggelig, sjov og afslappet atmosfære, er det forhåbentligt mere trygt for dem at skulle synge en lille uformel optagelsesprøve for dirigenten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er første gang, koret inviterer til åbne prøver, som altså finder sted onsdag d. 14., 21. og 28. august kl. 16.30-18 i Det Sønderjyske Sangcenter på Sønderborg Kaserne, Gerlachsgade 2, 4. sal.

“Det er et gratis tilbud, og der er ikke forhåndstilmelding – man kommer bare en af onsdagene og må gerne have mor eller far med”, siger dirigenten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...