Sønderjysk Pigekor og Drengekor synger i Mariekirken

12. december 2019 Kultur

Traditionen tro synger Sønderjysk Pigekor og Drengekor årets sidste julekoncert i Sct. Marie Kirke. I år sker det lørdag den 21. december kl. 16, hvor korets mange sangere inklusiv forældrekoret vil fylde kirken med kor- og fællessang.

“Uanset hvor mange store koncerter, vi synger i løbet af året, er den i Mariekirken altid helt speciel for os”, fortæller chefdirigent Mette Rasmussen.

“Det er sidste koncert før vi holder juleferie, og det er mit indtryk, at mange publikummer kommer til koncerten hvert år for at få et lille break midt i julegaveindkøb og travlhed – stemningen i kirken er helt unik, og ikke mindst fællessangen får uanet styrke og klang i kirkens smukke akustik”, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter á kr. 50 kan købes ved indgangen fra kl. 15.15.

“Det der med at det er årets sidste julekoncert er i øvrigt ikke helt rigtigt, fortæller dirigenten. I år fortsætter de 30 ældste sangere fra koncertkoret nemlig til Alsion, hvor de medvirker på støttekoncerten for TUBA samme dag kl. 20. Men så trænger vi også til juleferie bagefter”, siger Mette Rasmussen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...