Sønderjysk Pigekors spirekor vokser

12. september 2019 Kultur

Der er god plads på det splinternye torsdagshold, som er oprettet til sangglade drenge og piger i alderen 4 til 6 år. I forvejen er der et onsdagshold, men der er ikke flere pladser.

“Vi har taget springet og starter endnu et spirekor og det er torsdage fra 16:30 til 17:30 de skal synge og have det sjovt i Sangcentret på kasernen”, siger pigekorets leder, Mette Rasmussen.

Det ekstra spirekor kommer, fordi der er flere, der har ønsket, at deres barn også får muliughed for at synge og have det sjovt sammen med andre børn.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT var med den allerførste torsdag, hvor der var fem børn.

“Hvis I har et barn, der gerne vil være med til at synge i spirekor, så kan I bare dukke op en torsdag. I kan også ringe til os på telefon 6141 8665”, siger Mette Rasmussen.

Der er ingen optagelsesprøve til spirekoret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Kultur, Gråsten

Brecklings Bogcafé: Halvdelen af billetterne til Jussi Adler Olsen er solgt

Foto: Robin Skjoldborg
24. oktober 2021 Kultur

Noget tyder på, at det blive sidste gang man kan møde krimikongen Jussi Adler-Olsen i det sønderjyske, siger Allan Breckling, som er vært i Brecklings Bogcafé, som har valgt Gråsten – det lille kongerige – til at få besøg af den verdensberømte forfatter torsdag den 18. november klokken 19.00. Rammen bliver Ahlmannsparkens BHJ-sal. “På 10 […]

Læs mere...