Sønderjyske turistaktører rykker til Rådhuspladsen

2. september 2019 Broager

Lørdag rykker en lang række sønderjyske virksomheder en tur til hovedstaden for at vise københavnerne og alle andre interesserede, hvad Sønderjylland har at byde på.

“Midt på Rådhuspladsen – i hjertet af København – skaber vi et lille stykke Sønderjylland og befolker det med turistvirksomheder, fødevareproducenter og bosætningskoordinatorer. Vi håber på, at arrangementet vil inspirere københavnerne til at besøge grænselandet som turister eller måske rykke teltpælene op og søge nogle af de spændende jobs, der er ledige i området”, siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at skabe stemning på pladsen, er der sammensat et lille underholdningsprogram med lokale kunstnere, der gerne skulle bevirke, at de forbipasserende bliver nysgerrige og får lyst til at opholde sig lidt længere på pladsen og gå på opdagelse ved nogle af de mange stadepladsholdere.

“Arrangementet er en gentagelse af sidst års succes, hvor mange tusinde besøgte Rådhuspladsen ifm. det sønderjyske besøg. 30 virksomheder og organisationer deltager i arrangementet i år, hvilket er lidt færre end sidste år, men vi er stadig i stand til at vise et bredt og repræsentativt udsnit af, hvad Sønderjylland kan, indenfor fødevarer og job og turistoplevelser” siger Karsten Justesen i en pressemeddelelse.

Hohenwarte, der arrangerer Sønderjysk Kaffebord i forbindelse med arrangementet, har meddelt at halvdelen af billetterne allerede solgt i forsalg og der er stor interesse for arrangementet på de sociale medier.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk