SønderjyskEs fans jublede over flot sejr i Ribe

Målmand Kasper Larsen. Foto: Ole Kæhler
Målmand Kasper Larsen. Foto: Ole Kæhler
17. marts 2023 Sport Skrevet af: Redaktion

En helt fantastisk opbakning til de lyseblå fra SønderjyskE i Ribe Idrætscenter var medvirkende til at det blev en rigtig god håndboldoplevelse for alle der holder med Sønderborgs håndboldherrer.

Der blev til en sikker sejr på 20-28, så de der havde oddset på et lyseblåt nederlag i det vestjyske må konstatere at pengene er spildt, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Det var nok ikke verdens bedste håndboldkamp men en forrygende Kasper Larsen i målet og August Wiger i angrebet var garanter for, at der aldrig var tvivl om sejren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi startede som lyn og torden og i løbet af de første 8 minutter havde vi smidt bolden i kassen fem gange mod REHHs ene. Midt i halvlegen var det mere lige ved 4-6, men i løbet af den sidste del af halvlegen udnyttede vi Kaspers mange flotte redninger til en pauseføring på 7-14, skriver klubben.

SønderjyskE sad også fuldstændig på begivenhederne i starten efter pausen og allerede efter fire minutter var de foran med 9 mål, 9-18. Derefter fik hjemmeholdet bedre fat og havde lidt nemmere ved at komme til scoringer, men spændende blev det aldrig – trods 16-21 rystede SønderjyskE ikke på hånden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I slutningen fik SønderjyskE igen fuldstændig kontrol og til kæmpe jubel fra de flere end 240 medrejsende fans – Idrætshøjskolens elever var igen med til at lave en kæmpe fest – kunne alle til slut juble over en stor og fortjent sejr på 20-28.

SønderjyskEs største profiler i kampen var August Wiger med 9 mål og Kasper Larsen med 19 redninger på 39 afslutninger.

Ribe-Esbjerg HH – SønderjyskE 20-28 (7-14)

Ribe-Esbjerg HH : Mathias Jørgensen 6, Simon Birkefeldt 4, Marcus Mørk 3, Elvar Asgeirsson 2, Morten Jørgensen 2, Magnus Haubro 1, Sander Juel 1, Jesper Munk 1.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderjyskE : August Wiger 9, Tobias Møller 5, Sebastian Augustinussen 3, Noah Gaudin 3, Morten Bjørnshauge 3, Andreas Lang 3, Jacob Bagersted 2.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...