SønderjyskEs fans jublede over flot sejr i Ribe

Målmand Kasper Larsen. Foto: Ole Kæhler
17. marts 2023 Sport Skrevet af: Redaktion

En helt fantastisk opbakning til de lyseblå fra SønderjyskE i Ribe Idrætscenter var medvirkende til at det blev en rigtig god håndboldoplevelse for alle der holder med Sønderborgs håndboldherrer.

Der blev til en sikker sejr på 20-28, så de der havde oddset på et lyseblåt nederlag i det vestjyske må konstatere at pengene er spildt, skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse.

Det var nok ikke verdens bedste håndboldkamp men en forrygende Kasper Larsen i målet og August Wiger i angrebet var garanter for, at der aldrig var tvivl om sejren.

Vi startede som lyn og torden og i løbet af de første 8 minutter havde vi smidt bolden i kassen fem gange mod REHHs ene. Midt i halvlegen var det mere lige ved 4-6, men i løbet af den sidste del af halvlegen udnyttede vi Kaspers mange flotte redninger til en pauseføring på 7-14, skriver klubben.

SønderjyskE sad også fuldstændig på begivenhederne i starten efter pausen og allerede efter fire minutter var de foran med 9 mål, 9-18. Derefter fik hjemmeholdet bedre fat og havde lidt nemmere ved at komme til scoringer, men spændende blev det aldrig – trods 16-21 rystede SønderjyskE ikke på hånden.

I slutningen fik SønderjyskE igen fuldstændig kontrol og til kæmpe jubel fra de flere end 240 medrejsende fans – Idrætshøjskolens elever var igen med til at lave en kæmpe fest – kunne alle til slut juble over en stor og fortjent sejr på 20-28.

SønderjyskEs største profiler i kampen var August Wiger med 9 mål og Kasper Larsen med 19 redninger på 39 afslutninger.

Ribe-Esbjerg HH – SønderjyskE 20-28 (7-14)

Ribe-Esbjerg HH : Mathias Jørgensen 6, Simon Birkefeldt 4, Marcus Mørk 3, Elvar Asgeirsson 2, Morten Jørgensen 2, Magnus Haubro 1, Sander Juel 1, Jesper Munk 1.

SønderjyskE : August Wiger 9, Tobias Møller 5, Sebastian Augustinussen 3, Noah Gaudin 3, Morten Bjørnshauge 3, Andreas Lang 3, Jacob Bagersted 2.