SønderjyskEs hådboldherrer vandt over GOG

Tobias Olsen. Arkivfoto: SønderjyskE
4. december 2023 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Det var hjemmeholdet, GOG der startede bedst og efter 11 minutter var SønderjyskEs håndboldherrer bagud med 5-1 og Rasmus Vandbæk trykkede på time-out for at få fat i kampen. Det lykkedes da også at få mere gang i målscoringen, men holdet haltede stadig efter med fire mål ved 12-8 efter 24 minutter. I den sidste del af halvlegen kom SønderjyskE bedre med og kunne gå til pausen kun bagud med en enkelt.

Fra begyndelsen af de sidste 30 minutter var SønderjyskE det stærkeste hold og med de to første scoringer i halvlegen kom de for første gang i front efter 32 minutter. Det tætte parløb fortsatte frem til 16-18, men langsomt fik vSønderjyskE mere og mere overhånd og midt i halvlegen var det dem, der var i front med fem ved 18-23. Hjemmeholdet ville dog gerne være med i legen og det blev igen tæt otte minutter før slut, ved 26-27.

I slutminutterne holdt vi dog hovederne kolde og viste den kynisme der har manglet lidt i tidligere opgør. Det hele endte med en forløsende sejr på 4 mål, 29-33 og med de to point fik vi igen lagt lidt afstand til bunden, skriver SønderjyskE.

Cheftræneren var naturligvis en glad mand efter kampen

”Det var en dejlig sejr som kommer i stand efter en disciplineret indsats hvor vi dækker virkelig godt op, og viste at vi var rigtig godt forberedte. Bortset fra de første 10 minutter spiller vi også rigtig godt angrebsspil og kan gå til pausen kun bagud med en enkelt”, siger cheftræner Rasmus Vandbæk.

”Vores 2. halvleg var af høj klasse og vi formår at holde hovedet koldt da GOG kommer tæt på ved 23-24 og hallen koger. Vi får bolden smidt i kassen og derved undgår vi at vi for alvor kommer i klemme i GOGs angrebsmaskine. Der skal lyde store roser til Tobias Olsen der atter var med efter en længerevarende skade og han er med til at ændre rytmen og har en stor andel i sejren der blev grundlagt af en god kollektiv indsats”.

GOG – SønderjyskE 29-33 (13-12)

Målscorere

GOG: Aaron Mensing 9, Emil Madsen 8, Alexander Blonz 5, Anders Zachariassen 3, Lauritz Leger 2, Oskar Vind 2.

SønderjyskE: Nicolaj Jørgensen 10, Morten Bjørnshauge 6, Andreas Lang 5, Tobias Møller 5, Oliver Eggert 2, Jacob Bagersted 2, Tobias Olsen 1, Sebastian Augustinussen 1, Alec Smit 1.

GOG ligger som nummer 6 i herreligaen, SønderjyskE som nummer 10.