Søndervangs brugere glæder sig til du besøger deres julemarked

10. november 2016 Erhverv

Der er juletravlt ved bordene på det beskyttede værksted, Sønderborg, hvor brugerne er i gang med at lave en masse flotte ting, der kan pynte i hjemmene hos de mennesker, der – lørdag den 26. november mellem klokken 9.30 og 15.30 – lægger vejen forbi værkstedet og gør nogle gode handler på julemarkedet.

“Det er jo spændende at se, hvor meget vi får solgt”, siger Lotte, der er i gang med at lave flotte, farvestrålende huse af glas. Hun koncentrerer sig meget, når hun  gør sine små kunstværker klar til en tur i ovnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er uden tvivl svært at forestille sig en jul uden nisser. Og så er det jo superdejligt, at Pia kan lave nogle fine nisser.

“Det er ikke så svært at lave nisser”, siger Pia til SønderborgNYT. Og det skyldes naturligvis, at hun har lavet så mange, at hun har stor rutine.

Frister det med et smukt, sort kræmmerhus, der er flettet af cykelslanger, så er Søndervang leveringsdygtig.

“Vi har rigtigt mange ting og vi synes, at folk skal komme herud til julemarkedet og se, hvor flotte vores små figurer og alt det andet er”, siger en gruppe, der sidder og arbejder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 112, Sønderborg

Bilist påvirket af heroin, amfetamin og hash

28. september 2023 112

Onsdag standsede politiet en bilist, som kom kørende på Skovbyvej i Mintebjerg på Sydals. “Betjentene skønnede at bilisten var påvirket af stoffer og hun indrømmede, at hun havde taget heroin, amfetamin og hash”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet i Sønderborg. Betjentene ransagede bilen og tjekkede lommerne på den 35-årig kvinde fra Sydals og de […]

Læs mere...