Sønke Büsen søger inuitter og andre der har boet i Grønland

21. oktober 2019 Kultur

I forbindelse med planlægning af en mindre konference i Sønderborg omkring inuitternes kulturelle og personlige identitet i den globale verden og i forbindelse med at se nærmere på, hvad vi i Danmark kan lære af inuitternes oprindelige kultur og den forandring inuitter oplever, søges herboende inuitter/dansk-inuitter eller danskere der boede i Grønland, som har lyst at fortælle kort omkring deres kulturelle identitet, erfaringer og deres hverdag i Danmark/Grønland.

Det skriver Sønke Büsen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inuitternes udfordringer omkring identitet og delvis følelsen af kulturel fremmedgørelse ligner på en del punkter de udfordringer omkring identitet, vi kender her i grænselandet og den fremmedgørelse mange i Danmark i dag føler i forhold til den globale verden vi lever i dag.

Derfor ville en konference i slutningen af februar omkring emnet være højt aktuelt.

Inuitter, dansk/inuitter og danskere, der har boet i Grønland, kan ringe til Sønke Büsen på telefon 2046 1374.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Nordborg

Socialdemokratiet ville uddanne SOSU-ere på Nordals

27. oktober 2021 Politik

Regeringen har fremlagt udspillet ‘Tættere på II’ hvor man har udpeget mulige placeringer for nye ungdomsuddannelser i de mindre byer. Nordborg er ét af de udpegede områder. Det giver os muligheden for at placere en ungdomsuddannelse i Nordborg. Det skal vi forstå at udnytte – i Socialdemokratiet ser vi det ikke som en mulighed at […]

Læs mere...