Søren Krogh er Jysk Mester i modelflyvning

16. juni 2021 Sport
Søren Krogh står i midten. Privat foto
Søren Krogh står i midten. Privat foto

Modelflyverne fra Sønderborg Modelflyveklub har været til jysk mesterskab i Brande i weekenden og vi var fem piloter fra Sønderborg, hvor to af dem er juniorer, skriver modelflyveklubben. Stævnet blev holdt over to dage og der blev fløjet Termik, Distance og Speed. Det er de normale discipliner inden for grenen F3B.

Der blev fløjet seks runder i hver disciplin. Vejret var en udfordring da vinden hele tiden var varierer fra 6 m/s til 12 m/s. Det er ikke den letteste opgave at flyve med modelfly på 2,5 kg i sådan et vejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Krogh fra Sønderborg Modelflyveklub kæmpede sig til en sejr og blev Jysk Mester.

I Juniorrækken blev det Rasmus Krogh Petersen som løb med sejren, han blev også nummer tre i den samlede række, han er også fra Sønderborg Modelflyveklub.

Under stævnet blev der sat ny Dansk Rekord i Speedflyvning, den gamle rekord var på 13,05 sekunder og den slog Søren Krogh. Den nye rekord, hvor man tilbagelægger fire gange 150 meter er på 12,66 sekunder, hvilket er en gennemsnitshastighed på cirka 170 km/t med et modelsvævefly.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...