Søren Krogh er Jysk Mester i modelflyvning

16. juni 2021 Sport
Søren Krogh står i midten. Privat foto
Søren Krogh står i midten. Privat foto

Modelflyverne fra Sønderborg Modelflyveklub har været til jysk mesterskab i Brande i weekenden og vi var fem piloter fra Sønderborg, hvor to af dem er juniorer, skriver modelflyveklubben. Stævnet blev holdt over to dage og der blev fløjet Termik, Distance og Speed. Det er de normale discipliner inden for grenen F3B.

Der blev fløjet seks runder i hver disciplin. Vejret var en udfordring da vinden hele tiden var varierer fra 6 m/s til 12 m/s. Det er ikke den letteste opgave at flyve med modelfly på 2,5 kg i sådan et vejr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Krogh fra Sønderborg Modelflyveklub kæmpede sig til en sejr og blev Jysk Mester.

I Juniorrækken blev det Rasmus Krogh Petersen som løb med sejren, han blev også nummer tre i den samlede række, han er også fra Sønderborg Modelflyveklub.

Under stævnet blev der sat ny Dansk Rekord i Speedflyvning, den gamle rekord var på 13,05 sekunder og den slog Søren Krogh. Den nye rekord, hvor man tilbagelægger fire gange 150 meter er på 12,66 sekunder, hvilket er en gennemsnitshastighed på cirka 170 km/t med et modelsvævefly.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 REGIONALT, Debat

Debatindlæg: PLO skal leve op til aftalerne om drift af Lægevagten

27. juli 2021 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen, Socialdemokratiet, skriver: I sommervarmen har der i pressen været flere historier om lange, ja urimelig lange svartider hos lægevagten i Region Syddanmark. Dette er på ingen måder acceptabelt og i direkte modstrid med den kontrakt, som regionen har indgået med PLO – Praktiserende Lægers Organisation – der driver Lægevagten på vegne af […]

Læs mere...