Sofie Linde fortæller om sin graviditet: En fremmed flytter ind

17. september 2019 Kultur

Sofie Lindes graviditet var ikke en dans på roser. Det meste af tiden hadede hun faktisk at være gravid. Tanken om at blive mor var fin, men fortællinger om de ni hyggelige måneder som gravid, kunne hun slet ikke genkende.  Tværtimod. Hun var træt. Mega træt. Og så var hun sulten. Så sulten at hun på én dag åd syv spandauere plus alt det løse. 38 kilo tog hun på før hendes datter stak hovedet ud og blev den nye sherif i byen!

I foredraget i Sønderborg Teater den 25 september klokken 19 fortæller Sofie Linde om sin tid som gravid med afsæt i sin bestsellerbog “Fårking Gravid – en fremmed flytter ind”, der har solgt mere end imponerende 20000 eksemplarer, skriver arrangøren Tikko.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sofie Linde har et stort talent indenfor formidling og går sin gang hos TV2. Hun har været vært på flere børneprogrammer, herunder Sommer Summarum, og senest med eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show.

I 2016 debuterede Sofie Linde på underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun straks blev hele Danmarks darling, og hvor hendes personlighed er en bærende del af programmet. Hun er ærlig og hæmningsløs og er desuden blevet kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards to gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb din BILLET HER på linket

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Hos OJ Electronics er medarbejdernes trivsel på dagsordenen

6. december 2022 Erhverv

Elektronikvirksomheden OJ Electronics har i efteråret søsat en række ’gå-hjem-møder’, hvor medarbejdernes trivsel har stået øverst på agendaen. Her har både medarbejdere og ledere fået værktøjer til, hvordan de individuelt kan arbejde med deres sundhed, robusthed og stresshåndtering. De i alt tre møder er elektronikvirksomhedens ønske om at agere frem for at reagere på den […]

Læs mere...