Sol og Strand donerer penge til børneaktiviteter på Augustenborgs julemarked

6. september 2019 Augustenborg

Glæden var åbenlys, da rådgiver René Flintegaard fra Sol og Strands kontor på Als forleden kunne overrække Hertugbyens Udviklingsforum 20.000 kroner fra ’Sol og Strands lokale Håndsrækning’.

”For pokker – hvor er vi dybt taknemlige”, siger Birger Larsen, der er formand for Hertugbyens Udviklingsforum, hvis overordnede formål er at skabe aktiviteter og udvikling i Augustenborg.

Det er ejerne af sommerhuse i Als-området, der har besluttet, hvem der skulle vinde. Og helt konkret betyder håndsrækningen på de 20.000 kroner, at det nu bliver muligt at lave børnerelaterede aktiviteter til julemarkedet, der finder sted 22.-24. november.

”Vores økonomi er primært bundet op på telt, hytter og strøm, og derfor gør pengene fra Sol og Strand en afgørende forskel for julemarkedet. Det giver os nemlig mulighed for at lave noget unikt for børnene, og derfor vil der i år blandt andet være oplæsning, andedam, labyrint af halmballer, stylteløb og meget mere”, siger Birger Larsen i en pressemeddelelse.

Hertugbyens Udviklingsforum var i opløb med yderligere to kandidater – Rendberg Legeplads og Gråsten Æblefestival.

Artiklen fortsætter under annoncen

René Flintegaard overrakte hver af dem 10.000 kroner, og han var godt tilfreds med at få lov til at glæde flittige ildsjæle.

”Den håndsrækning er blot starten på en udvikling, der er i gang hos Sol og Strand. Virksomheden overgår nemlig til en fond, og fra 2022 er hensigten, at ’Fonden Sol og Strand ved Margit og Kjeld’ vil udlodde årlige donationer”, fortæller Rene Flintegaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...