Sol og Strands sommerhusudlejere samlet i Gråsten

25. maj 2018 Augustenborg

Sol og Strand Feriehusudlejning, der er en af Danmarks største udlejningsbureauer, har netop afholdt et informationsmøde for feriehusejere, der udlejer gennem det lokale bureau. Det viste sig at være et tilløbsstykke, hvor mere end 80 personer mødte op for at blive klogere på feriehusudlejning i lokalområdet:

“Informationsmødet er gået over al forventning, og vi glade for den enorme opbakning, som har været i forbindelse med arrangementet. Der er ingen tvivl om, at interessen for feriehusudlejning er stor i området, og det er selvfølgelig positivt ikke alene for os, men også for lokalsamfundet, da feriegæster giver både liv og økonomisk afsmitning i nærområdet”, fortæller rådgiver på Als, Claus Elbæk, og fortsætter:

“På dagen fik vi vendt emner som klargøring af feriehusene, efterspørgslen i markedet og markedsføring generelt, hvor udlejerne viste stort engagement med mange relevante spørgsmål. Derudover var mødet en god anledning for udlejerne til at få hilst på vores medarbejdere på kontoret”.

Sol og Strands lokalbureau er i Augustenborg og dækker hele den sønderjyske østkyst, som hvert år er med til at tiltrække rigtig mange feriegæster:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den sønderjyske østkyst har enormt meget at byde på. Blandt andet har området en enestående natur, en rolig og behagelig stemning, mange gode cykel- og vandreruter, kort afstand til Legoland samt flere børnevenlige strande. Sammen med attraktioner som eksempelvis Skamlingsbanken, Dybbøl Mølle, ringridning og Christiansfeld, som er på Unescos verdensarvsliste, er det med til at bidrage til en stor efterspørgsel på feriehusene, og det kommer både os og feriehusudlejerne til gode”, siger Claus Elbæk i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Claus Elbæk fortæller yderligere, at efterspørgslen på informationsmøderne er så stor, at Sol & Strand Feriehusudlejning tager på en ”turné” rundt i landet, hvor sommerhusejerne kan få lejlighed til at møde deres lokale rådgiver.

Informationsmødet blev holdt i Marina Fiskenæs i Gråsten, hvor der udover praktiske informationer også var tid til sparring.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uddannelse

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...