Soleng Festival: Vi er hjemløse!

18. november 2021 Kultur

En fed festival vokser og bliver federe, eller gør den? Vi har ikke længere et hjem. Alssundgymnasiet vil gerne have os igen og vi vil rigtig gerne tilbage, da de tilbyder nogle rammer, vi ellers ikke kan få. Vi fik forhandlet en dispensation på plads, men fordi vi gerne vil vækste, kan vi ikke få en ny.

Det skyldes, at vi ønsker at tilføje et camp-område til festivalen, så vi kan have sovende gæster – og flere gæster. Vi fik støjklager på trods af, at vi sluttede klokken 23, skriver Soleng Festivalforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er en festival med et fokus, som ikke mange andre festivaller har. Vi fokuserer på upcoming artister, ungeinvolvering og bæredygtighed.

Vi valgte blandt andet Sønderborg som hjemsted for festivalen, fordi Sønderborg var med i opløbet som kulturhovedstad, hvor der må forventes, at man vil have en interesse i at holde events ligesom vores. Vi i Soleng Festival mener, at en kulturhovedstad også inkluderer festival og musik. Vi er med til at få unge mennesker til byen, samt en masse artister. Ved at bruge vores samarbejde, kan vi sammen skabe et kulturliv med musik, ungeinvolvering og innovation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg kan sagtens bære at være kulturhovedstad med et væld af unge musikere som vil noget med deres karriere. Det skal være i Sønderborg, at vi tilbyder dem rammerne for at udvikle sig.

Soleng Festival er en non-profit musikfestival med fokus på upcoming musik og ungeinvolvering.

Festivalen arrangeres af Soleng Festivalforening og har eksisteret siden 2019

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...