Folketingsvalget udskrevet

Her er de lokale kandidater

 

Soleus Sportsmassage nu en del af Falck Healthcare

2. februar 2014 Uncategorized

Fra  februar er Soleus Sportsmassage en del af teamet bag Falck Healthcare i Sønderborg. Falck Healthcare leverer en bred vifte af sundhedsydelser i 120 sundhedscentre fordelt over hele Danmark. Det handler blandt andet om fysioterapi, zoneterapi, massage, kiropraktik samt psykologsamtaler. Alt sammen med fokus på at mindske sygefraværet på arbejdspladser.

Kim Paulsen er med i en Falck-pakke.

Soleus Sportsmassage vil udføre healtcarebehandlingerne på Østergade 3 – ovenpå Netto.

Artiklen fortsætter under annoncen

– At jeg nu bliver en del af Falck HealthCare ser jeg bestemt som en stor anerkendelse og blåstempling af mine færdigheder og arbejdet i Soleus Sportsmassage, siger klinikejer og massør Kim Paulsen.

Medlemmer af Falck Healthcare, der vil gøre brug af Kim Paulsens massage-evner, skal fortsat booke tid gennem Falck Healtcare.

Læs mere om Soleus Sportsmassage: http://www.soleus-sportsmassage.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...