Soleus Sportsmassage nu en del af Falck Healthcare

2. februar 2014 Uncategorized

Fra  februar er Soleus Sportsmassage en del af teamet bag Falck Healthcare i Sønderborg. Falck Healthcare leverer en bred vifte af sundhedsydelser i 120 sundhedscentre fordelt over hele Danmark. Det handler blandt andet om fysioterapi, zoneterapi, massage, kiropraktik samt psykologsamtaler. Alt sammen med fokus på at mindske sygefraværet på arbejdspladser.

Kim Paulsen er med i en Falck-pakke.

Soleus Sportsmassage vil udføre healtcarebehandlingerne på Østergade 3 – ovenpå Netto.

Artiklen fortsætter under annoncen

– At jeg nu bliver en del af Falck HealthCare ser jeg bestemt som en stor anerkendelse og blåstempling af mine færdigheder og arbejdet i Soleus Sportsmassage, siger klinikejer og massør Kim Paulsen.

Medlemmer af Falck Healthcare, der vil gøre brug af Kim Paulsens massage-evner, skal fortsat booke tid gennem Falck Healtcare.

Læs mere om Soleus Sportsmassage: http://www.soleus-sportsmassage.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. maj 2021 Gråsten, Samfund

BIOGAS: Svært for nogen at vide Nature Energy byggede uden at have fået lov

15. maj 2021 Gråsten

I Kværs sidder en undrende Hans Jørgen Vaarbjerg, som læste om forvaltningens redegørelse for sagsgangen omkring byggetilladelsen til Nature Energys biogasanlæg i Kværs og særligt, at redegørelsen viser, at forvaltningen først fik besked om, at byggeriet var i gang fik at vide fem uger inden Sønderborg Kommune på forlangende fra Miljø- og Fødevareklagenævnet forlangte byggeriet […]

Læs mere...