Solid Sound spiller på Nøffel Festival

13. februar 2020 Kultur

Arrangørerne bag Nøffel Festival har fået en aftale med Solid Sound, som spiller de største pop- og rock-hits fra 1960’erne og frem til i dag; Beatles, Credence Clearwater, Gasolin, Shubidua, Volbeat og Seebach for blot at nævne nogle få kunstnere.

Det vil med andre ord sige, at der er noget for enhver smag og enhver alder, når Solid Sound går på scenen den 30. majklokken 18:30, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Festivaldagen starter klokken 14 og det første band, der skal spille til Nøffel Festival 2020, hedder Roll On og det er et seks-mandsband, der spiller rock, soul og blues fra ’60erne plus perler fra årene før og efter, skriver arrangørerne.

Andre bands

De første, der starter på Planken, som er den lille scene, hedder Østenvind.

Østenvind spiller kun egne sange. Sange der er skrevet på dansk om verden som den ser ud og opleves af to granvoksne mænd med stor kærlighed til rock og blues, især når det spilles med nærværende sjæl og rytme – hvilket de af hele hjertet forsøger at gøre.

Southern Sound kommer også til Nøffel Festival og bandet består af Kasper Buch, Torben Ilsøe Nielsen, Preben Hultgren og Maria Schulz. På få år har de haft flere end 100 koncerter rundt i det danske land. Især i 2019 har bandet bandet markeret sig på nogle af landets største festivaler og spillesteder.

Riggelsen og Steen spiller klassikere fra ind- og udland på Planken fra klokken 16:30 til 17.

Deres repertoire spænder over seks årtier og de skabe den rette stemning til enhver lejlighed.

Group Busstop spiller på den store scene fra kl.17.00

Bandet er startet på skuldrene af Haimons og Group LSD i 2018. I 2019 kom Finn Davidsen fra Doncarsters til.

Musikgenren er pigtrådsmusik fra ’60erne og ’70erne,

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk