Solisterier med ørehængere fra musicals og film

12. oktober 2021 Kultur

Den 30. oktober klokken 14 bliver der knald på repertoiret fra kendte musicals og musikfilm, når fire musicalsangere går på scenen til de entre-fri Solisterier. Værten er Chresten Speggers.

Denne omgang Solisterier i Café Alsion byder indenfor til en perlerække af både danske og internationale ørehængere fra musicalens og filmens verden. Tag en kær under armen og nyd en buket af både nye og ældre hits fra blandt andet Mamma Mia, Les Misérables, Chess, Disneys Frost og Klokkeren fra Notre Dame samt mange flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den smukke akustik og de indbydende omgivelser i Alsions cafe danner rammen om en times koncert fuld af klingende toner fra musicalens og filmens verden, skriver Solisterier i en pressemeddelelse.

På scenen står Linnea Stenbeck, Christina Elisabeth Mørkøre, Christian Lund og Thomas Bay. Alle fire solister har deres professionelle afsæt i musical og musikteater og brænder for at fortolke og fortælle. Om det så er smukke og legende sange om venskab, episke sange om kærlighed eller andre sange om livets særlige øjeblikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Solisterier er et mangeårigt samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Cafe Alsion, Sønderborg Kommune og Koncertsalen Alsion.

Der er gratis entré til Solisterier, der begynder klokken 14 og varer en time.

Der kræves ingen billet.

Café Alsion tilbyder en frokostplatte, der skal bestilles i forvejen på cafealsion.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...