Solisterier med skønne Simon & Garfunkel-sange

25. januar 2020 Kultur

Lørdag eftermiddag var der fyldt rigtigt godt op i Café Alsion, hvor Solisterier bød på en gratis koncert med Simon & Garfunkels fantastiske sange.

”Det er uplacerbare penge fra Gramex-afgifter, som der skal betales, når man spiller andre musik offentligt, der blandt andet kommer Solistforbundet til gode. Vi skal bruge pengene på at fremme sang og musik”, sagde værtenChresten Spegger i sin velkomst. Uplacerbare penge er dem, som blandt andet kommer fra musikken, der spilles i indkøbscentre, frisørsaloner og lignende.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Café Alsion måtte hurtigt lukke for forudbestillingerne på spisning op til koncerten, så sønderborgenserne er altså også vilde med duoens musik”, sagde Stine Dudda fra Sønderborg Event til SønderborgNYT.

”Det er mange år siden Simon & Garfunkel spillede i Central Park i New York. Det var en koncert med stort orkester, selvom Art Garfunkel helst havde set, at han selv, Paul Simon og en guitar skulle have været alene på scenen”, sagde Nis Pedersen.

Sammen med Morten Lützhof sang han sig gennem en række af sangene fra Central Park-koncert på den måde, som Art Garfunkel havde ønsket den. Nemlig med to mand og en guitar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk