Solisterier: Skal du med ombord når Always Happy Airlines lander i Café Alsion

8. marts 2023 Kultur
Flybesætningen. Pressefoto
Flybesætningen. Pressefoto

Den 18. marts klokken 14 er det atter tid til de entré-fri Solisterier i Café Alsion – og kabinepersonalet på det engang så hæderkronede luftfartsselskab Always Happy Airlines møder ind for endelig igen at komme på vingerne og sende de rejselystne passagerer ud i verden.

Stewardesserne kommer fra vidt forskellige steder og baggrunde. De har alle deres historier med i bagagen. Asta, der leder efter kærligheden og en ny Tinder-date, Carmen Marianne, der drømmer om at slå sig ned i Spanien, Gisela fra Lufthansa, der egentlig bare skulle flyves til Frankfurt, kabinechef Paloma, der bærer på en hemmelighed og Vilda, der faktisk har fri og bare gerne vil hjem, skriver Solisterier i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen er en lidt anderledes dag på en arbejdsplads fyldt med krydderier, livs-historier og skønne sange i nye arrangementer. Og ja, så er der lige den der pandemi, som stadig spøger derude og ind imellem lokker os ind i “zonen”.

Kære publikum. Ret stoleryggen op, placer håndbagagen i rummet ovenover eller under stolen foran Dem og nyd denne musikalske rejse med De Damer, indtil vi når vores destination. Vi råder publikum til at holde bæltet fastspændt under hele showet, da turbulens vil forekomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis De ønsker at handle fra servicevognen…

Solisterier begynder vanen tro klokken 14 og varer denne gang cirka fem kvarter. De gratis pladser indtages efter først-til-mølle.

Solisterier er så fast en tradition for mange, at de begynder med en frokostplatte i cafeen. Cafe Alsion meddeler, at der er udsolgt til frokost. Det er dog fortsat muligt at købe kaffe/kage under forestillingen.

Solisterier er et samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Koncertsalen Alsion, Café Alsion og Sønderborg Kommune. Interesserede kan læse mere om Solisterier på Koncertsalens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ombord på denne flyvning

Carmen Marianne Brigg, stewardesse og kropsterapeut: Margit Watt-Boolsen

Helle Paloma Petterson, kabinechef: Ann Hjort

Vilda R. Fabricius, stewardesse: Tine Gotthelf

Asta Köhler, stewardesse-aspirant og blogger: Nina Marie Birk

Gisela Hoppe, stewardesse fra Lufthansa: Jette Sophie Sievertsen

Pilot, pianist og arrangør: Raivis Zandovskis

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...