Solisterier: Tre pianister går til tangenterne

25. september 2019 Kultur

Lørdag den 5. oktober går Solisterier til tangenterne. Det populære gratisarrangement i Café Alsion har denne gang tre pianister på scenen og de spiller på samme flygel. Samtidigt.

Så der bliver trangt ved flyglet, når pianisterne Elisabeth Holmegaard Nielsen, Lars Boye Jensen og Carl Ulrik Munck-Andersen er i Café Alsion fra klokken 14.

Pianisterne spiller hver for sig, sammen – og ja, på et tidspunkt skal publikum udsættes for klavermusik for seks hænder på samme flygel, skriver Sønderborg Event.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er som altid gratis entré til Solisterier. Pladserne besættes efter princippet først-til-mølle. Derfor vælger mange gerne at bestille frokost i Café Alsion for på den måde både at hygge og være sikret en plads på gulvet foran scenen.

Solister i øjenhøjde

Solisterier er en af de meget populære gratis arrangementer i Alsion. Det foregår cirka tre gange om året i Cafe Alsion. Medlemmer af Dansk Solistforbund skiftes til at underholde en time. Oftest er det gode portioner humor, og repertoiret har gennem årene spændt lige så bredt, som solistforbundets medlemmer er forskellige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sikkert er det hver gang, at fremmødet er stort. Nogle gange har publikum måttet tage til takke med en ståplads på tredje eller fjerde sal – i håb om at få et lille kig ned på CaféScenen.

Du kan bestille mad og drikke fra Café Alsion HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...