Solstrålehistorie: Der er endelig gang i byggeriet

4. august 2014 Erhverv

Traditionelt set er sommeren en periode, hvor byggeriet ligger temmelig stille. Men denne sommer har ikke fået hjulene til at gå i stå; Tværtimod.by

– I vores område, i hvert fald for tømrerene og murerne vedkommende, der kører det på højtryk. Vi har ikke mange medlemmer der går ledige i øjeblikket, siger brancheleder i 3F Byg, Aabenraa, Tom Nielsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brancheleder i 3F Byg, Tom Nielsen, anslår at der lige nu er mellem tre til fem procents ledighed. Det betyder at niveauet af arbejdsløse er tæt på det samme inden krisen ramte branchen i 2007/08.

Hos entreprenørfirmaet Johan C. Nielsen i Sønderborg mærker de også at der er liv i byggebranchen.

– Vi har fuld drøn på. I øjeblikker er vi 40-45 svende ansat, og har lige taget ca 15 svende ind. Så vi er glade og ser lyst på fremtiden, fortæller Helge Boes Markussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Augustenborg, Debat

Debatindlæg: Stem på politikere der vil noget med Augustenborg og andre mindre byer

14. maj 2021 Augustenborg

Thomas Myllerup, Augustenborg, skriver: ’Går det godt for Sønderborg, så går det også godt for resten’ er en frase, der ofte bruges af politikere og andet godtfolk, når ’storbyen’ igen skal tilgodeses. Men det er og bliver en myte på linje med nedsivningseffekten fra 1980erne. Pengene kan kun bruges én gang og der står de […]

Læs mere...