Solstrålehistorie: Der er endelig gang i byggeriet

4. august 2014 Erhverv

Traditionelt set er sommeren en periode, hvor byggeriet ligger temmelig stille. Men denne sommer har ikke fået hjulene til at gå i stå; Tværtimod.by

– I vores område, i hvert fald for tømrerene og murerne vedkommende, der kører det på højtryk. Vi har ikke mange medlemmer der går ledige i øjeblikket, siger brancheleder i 3F Byg, Aabenraa, Tom Nielsen til dr.syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brancheleder i 3F Byg, Tom Nielsen, anslår at der lige nu er mellem tre til fem procents ledighed. Det betyder at niveauet af arbejdsløse er tæt på det samme inden krisen ramte branchen i 2007/08.

Hos entreprenørfirmaet Johan C. Nielsen i Sønderborg mærker de også at der er liv i byggebranchen.

– Vi har fuld drøn på. I øjeblikker er vi 40-45 svende ansat, og har lige taget ca 15 svende ind. Så vi er glade og ser lyst på fremtiden, fortæller Helge Boes Markussen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...