Solveig Schwartz bliver sekretariatsleder for projekt hos Sønderborg Erhvervs Service

13. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Med ansættelsen af 41-årige Solveig Schwarz som sekretariatsleder har Sønderborg Kommunes Erhvervsservice fundet lige præcis den profil, der skal være tovholder og igangsætter for en række spændende projekter inden for handel, turisme og kultur.

Solveig Schwarz tiltræder som sekretariatsleder til nytår i en periode på to år. Hun skal arbejde med udviklingen inden for handel, turisme og kultur, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Solveig Schwarz skal binde trådene sammen i sekretariatet og  i indsatserne inden for handel, turisme og kultur, når Sønderborgs ambitiøse planer om at blive Danmarks næststørste turistdestination skal føres ud i livet.

Solveig Schwarz har stærke kompetencer inden for organisering, koordinering og projektledelse.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...