Bon Jovi koncert på Slagmarken gav et underskud på 3,3 millioner kroner

7. december 2019 Kultur

Der blev solgt billetter for lidt over 19 millioner kroner inklusiv gebyrer til sommerens store koncertsatsning med  Bon Jovi på Slagmarken på Kær.

Når alle udgifter og indtægter regnes sammen, så ender koncerten med et samlet underskud på omkring 3,3 millioner kroner.

Inden koncerten var der  en aftale mellem Kultur i Syd og Sønderborg Kommune om, hvordan et eventuelt underskud skulle dækkes og Sønderborg Kommunens andel af underskuddet bliver på godt 1,6 milion kroner.

Underskudsaftalen mellem Kultur i Syd og Sønderborg Kommune betød, at underskud op til 1 million kroner skulle betales af Kultur i Syd. Bliver underskudet større, så dækker kommunen den næste million – og er beløbet endnu større, så deles underskud fra to millioner kroner om til seks millioner kroner ligeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bon Jovi-koncertens regnskab er på bordet, når Økonomiudvalget mødes den 11. december.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...