Sommerpausen er slut – det er jazztid i Det Sønderjyske Køkken

19. august 2019 Kultur

På søndag fra klokken 12 er der igen frokostjazz i det Sønderjyske Køkken i Perlegade.

“Her efter sommerpausen er vi tilbage igen i originalopstillingen”, siger Erlings Tjørnelund til SønderborgNYT.

Det er med

Finn Burich, trombone og vokal

Etlef Jacobsen, saxofoner

Hans Jørn Wolff, trommer og vokal

Christoph Cringle, banjo og vokal

Erling Tjørnelund, kontrabas

For 195 kroner reserverer man musik og frokostjazzmenu inklusiv en øl/vand/vin HER på LINKET

Menuen er langtidstilberedt svinekæber på en bund af cremet perlebyg fra Skærtoft Mølle og ost fra Naturmælk og den serveres med sensommersalat

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk