Sommerrevy: Stadig få ledige pladser til premieren

27. maj 2019 Kultur

Onsdag går det løs med første forpremiere på Sønderborg Sommer Revys ‘Sidste nyt fra Latterfronten’, der er helt udsolgt.

“Torsdag er der cirka 80 pladser ledige, mens fredagens forpremiere igen er helt udsolgt”, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

“Der er kommet nogle afbud til premieren, der i år falder sammen med Damefrokosten, hvorfor nogle af byens skønne kvinder forlyster sig på Ringriderpladsen, men deres hårdprøvede mænd er indkaldt til at samle dem op senere”, siger Leif Maibom videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så rent faktisk er der helt usædvanligt godt og vel 20 billetter til salg til premieren.

Har man lyst til at opleve den specielle aften med kongelige, kendte og kulørte kendisser, sælges de få billetter gennem revyens sædvanlige billetsalg.

Og  netop billetsalget går rigtig pænt.

“Til premieren vil der være solgt over 14.400 af samtlige 20.000 billetter”, siger Leif Maibom.

Det er faktisk bedre end sidste år, så også på det punkt er der grund til det høje humør.

Du finder BILLETTER HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sønderborg Boldklub: Mød op til generalforsamlingen og brug din stemmeret

12. maj 2021 Kultur

Sønderborg Boldklub er i gang med at forberede den årlige generalforsamling, som finder sted den 9. juni i klubbens lokaler i SFS-hallen på Borgmester Andersens Vej. Medlemmer, som har forslag, som de vil have behandlet på Sønderborg Boldklubs ordinære generalforsamling, skal sende deres forslag til formanden inden den 26. maj som er 14 dage før […]

Læs mere...