Sommerrevyen har solgt over 5000 billetter til næste sæson

3. december 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Det er kun lige to måneder siden, at mail-salget startede til Sønderborg Sommer Revy 2013, men alligevel er der solgt over en fjerdedel af samtlige billetter. Det vil sige, at  flere end 5000 billetter af de i alt 22.000 er væk.

Der skalk stå Sønderborg på Dankortet, siger Leif Maibom.

Der skal stå Sønderborg på Dankortet, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vore to billetsælgere har haft ret travlt i de to måneder, men det er jo en travlhed, vi er meget glade for. Siger Leif Maibom og tilføjer:

–  Vi har jo et stigende udbud af oplevelser i området – indenfor teater, sport, koncerter m.v. Det er vi også glade for, fordi det sætter Sønderborg på landkortet. Men står der Sønderborg på landkortet, skal der også stå Sønderborg på Dankortet. For man kan altså kun bruge ugelønnen én gang, og jeg kan godt være lidt bange for, at vi kan komme til at stå med flere tilbud, end der er kunder til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men Sønderborg Sommer Revy ser altså ikke ud til at skulle frygte fremtiden. Interessen er fortsat meget stor, og sjovt nok er det især udenbys gæster, der er de hurtigste til at købe billet.

Direktør Leif Maibom og hans lærling Trine Gadeberg.

Direktør Leif Maibom og hans lærling Trine Gadeberg. Foto:Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Det hænger naturligvis sammen med, at de i mange tilfælde o gså skal sikre sig overnatning. Så der bliver ikke kun solgt billetter til revyen, der bliver i høj grad også solgt hotelværelser.

Og også den ny-reviderede revymenu ser ud til at blive populær, for også her er købelysten stor.

 

Julegave-kort og julekalender på facebook

Oplevelser er nok den nye trend i gavegivning, og revyen har derfor i mange år solgt gavekort til enhver lejlighed. Og revyen mærker helt klart en kraftig stigning i salget her op til jul, hvor et sådant oplevelsesgavekort er den perfekte julegaven til ham og hende, der har alt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og også på facebook-siden er revyen helt fremme i skoen.

Flere og flere klikker ind på revyens facebook profil http://www.facebook.com/sommerrevy for at følge med i revyens aktiviteter, og det har fået Revychef Leif Maibom til at lave en julekalender, hvor han hver dag skriver et nyt, aktuelt juledigt.

 

Telefonsalget

Der kan fortsat kun bestilles billet pr mail på [email protected] eller direkte fra revyens hjemmeside www.sommerrevy.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Men fra den 18.2. åbner telefonerne på det sædvanlige nummer 74 42 87 02

 

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...