Sommertilbud fra Alsie Express: Flyv i flok og spar penge

24. april 2018 Erhverv

Nu er det værd at kigge nærmere på muligheden for at spare tid, penge og samtidig opleve Danmark lidt fra oven i sommerferien, når man skal rejse mellem Sønderborg og København.

Alsie Express sætter nemlig fokus på familier og mindre grupper i deres nyeste kampagne-tilbud, hvor prisen er ned til 171,- pr. person tur-retur.

”Vi bringer hovedstaden og Sønderjylland tættere på hinanden. Turister får mulighed for at besøge vores dejlige landsdel og de mange sommerhusgæster mulighed for at bruge en feriedag i hovedstaden. Samtidig kan flere familier og mindre grupper nyde en flyvetur med os”, siger adm. direktør Lone Marie Koch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kampagnen er en følge af, at Københavns Lufthavn har sænket afgifts-taksterne på indenrigsruterne med 35 procent.

”Nedsættelsen skal naturligvis komme vores passagerer til gode, og det har vi valgt at gøre ved af fokusere på vores sommerferieaktiviteter”, siger Lone Marie Koch, som med kampagnen ønsker at støtte København Lufthavns initiativer for øget kendskab og flere indenrigspassagerer.

Med en pris fra 1368,- for tre eller fire personer tur-retur, kan prisen hamle op med både bil, tog og busrejser mellem Sønderborg og København

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne sælges i begrænset antal, så Alsie Express anbefaler at booke i god tid.

Fakta

Billetterne kan nu bestilles HER på Alsie Express hjemmeside og sælges i begrænset antal.

Billetterne kan bruges i sommerferien fra uge 27 til og med uge 33.

Der kan medbringes håndbagage op til 8 kg. Større kuffert koster ekstra.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Hør historien om de gamle gårde og huse i Ulkebøldam

26. januar 2022 Kultur

Biblioteket har inviteret Helmer Sander-Larsen fra Lokalhistorisk Arkiv Ulkebøl til Multihuset Ulkebøl, hvor han på tirsdag klokken 16:30 vil fortælle om historien om gamle gårde og huse i Ulkebøldam. Du kommer til at høre om ejendommene og om de mennesker, der har boet der. Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse. Helmer Sander-Larsen, som er fra […]

Læs mere...