Sønderborg er nummer 21 i ejendomsvenlighed

13. november 2018 Erhverv

I Ejendomsforeningen Danmarks nye analyse om ejendomsvenlighed går Sønderborg 35 pladser frem og lander på en 21. plads ud af 98 kommuner.

Sidste år kunne man finde Sønderborg Kommune på plads 56 i Ejendomsforeningen Danmarks analyse, men i 2018 er Sønderborg helt fremme på en 21. plads.

I analysen rangeres kommunernes ejendomsvenlighed ud fra kriterierne dækningsafgift, grundskyld, kommunal regulering af private lejeboliger, sagsbehandlingstider for byggesager, byggesagsgebyrer og antallet af ejendomsforbrydelser. Kommunernes placering i analysen er baseret på faktuelle og objektive tal med udgangspunkt i politiske valg.

”I Sønderborg Kommune ønsker vi at skabe gode vilkår for såvel ejendomsmarkedet som erhvervslivet for at kunne tiltrække både virksomheder, arbejdspladser og nye borgere. Derfor har vi prioriteret at forbedre vores sagsbehandlingstider for byggesager, afskaffe dækningsafgiften og udfaset byggesagsgebyrerne”, siger formanden for erhvervsudvalget, Gerhard Bertelsen, i en pressemeddelelse.

Ejendomsforeningen Danmark er en erhvervsorganisation for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Analysens resultater kan ses HER på LINKET

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...