Sønderborg Forsyning spuler kloakrørene

8. februar 2019 Erhverv

I den kommende uge skal der spules kloakrør flere steder i kommunen og det har fået en læser til at skrive til SønderborgNYT, at han ikke synes, det er videre smart, at der spules i en ferieuge.

“Vores vandlåse kommer til at stå uden vand og vi kan komme hjem til en frygtelig stank”, skriver han til SønderborgNYT. Han fortæller, at det skete for et halvt år siden, hvor der også blev spulet. Heldigvis kunne han hælde vand i vandlåsene, da han kom hjem fra job.

“Men der er nu ingen grund til bekymring. Det er kun hovedledningen, der skal spules og det bør ikke give problemer i boligerne”, siger kommunikationsmedarbejder Minna Hallberg fra Sønderborg Forsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er sendt brev ud til de boligejere, der bor på de strækninger, hvor der skal spules.

“Selvom der ikke burde opstå problemer, så anbefaler vi naturligvis, at man følger anvisningerne i informationsbrevet. Så er man på den sikre side”, siger Minna Hallberg til SønderborgNYT.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...