Sønderborg Garden fik 3. plads ved DM Brass 2018

5. november 2018 Kultur

Sønderborg Garden er netop kommet hjem fra DM Brass 2018, som fandt sted i Musikhuset Aarhus. En konkurrence for Danmarks bedste brassbands.

Det er tredje gang, Sønderborg Garden deltager i konkurrence, men denne gang lykkedes at opnå en podieplacering.

Sønderborg Garden sluttede på en flot tredjeplads i 3 division.

”Når vi stiller op til konkurrencer som disse, er hovedformålet at udfordre de unge mennesker og udvikle dem musikalsk”, siger Sønderborg Gardens dirigent Jeppe Rasmussen i en pressemeddelelse. Derfor er der naturligvis også stolthed og tilfredshed at spore hos både gardisterne, ledelsen og dirigenten af Sønderborg Garden over, at orkestret i fællesskab ydede en formidabel indsats og spillede en smuk koncert i Aarhus ved denne konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag er der mulighed for at opleve, hvad Sønderborg Garden kan præstere og det er ved den årlige efterårskoncert i Musikskolen på Skovvej i Sønderborg klokken 14. Der vil både være mulighed for at opleve nye numre fra trommekorpset, og orkestret vil spille enkelte numre fra DM Brass 2018, samt meget andet godt musik.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto. Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet […]

Læs mere...