Sønderborg Garden fik 3. plads ved DM Brass 2018

5. november 2018 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Garden er netop kommet hjem fra DM Brass 2018, som fandt sted i Musikhuset Aarhus. En konkurrence for Danmarks bedste brassbands.

Det er tredje gang, Sønderborg Garden deltager i konkurrence, men denne gang lykkedes at opnå en podieplacering.

Sønderborg Garden sluttede på en flot tredjeplads i 3 division.

”Når vi stiller op til konkurrencer som disse, er hovedformålet at udfordre de unge mennesker og udvikle dem musikalsk”, siger Sønderborg Gardens dirigent Jeppe Rasmussen i en pressemeddelelse. Derfor er der naturligvis også stolthed og tilfredshed at spore hos både gardisterne, ledelsen og dirigenten af Sønderborg Garden over, at orkestret i fællesskab ydede en formidabel indsats og spillede en smuk koncert i Aarhus ved denne konkurrence.

Artiklen fortsætter under annoncen

På lørdag er der mulighed for at opleve, hvad Sønderborg Garden kan præstere og det er ved den årlige efterårskoncert i Musikskolen på Skovvej i Sønderborg klokken 14. Der vil både være mulighed for at opleve nye numre fra trommekorpset, og orkestret vil spille enkelte numre fra DM Brass 2018, samt meget andet godt musik.

 

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...