Sønderborg Handel fejrer Årets Flotteste Handelsby

9. november 2018 Erhverv

I Sønderborg Handel er der glæde over, at Sønderborg er kåret som Årets Flotteste Handelsby – og derfor blev der fredag del bobler og diplom ud til medlemmerne.

“Til fyraften kan de butiksansatte åbne flasken og glæde sig sammen over, at de arbejder i en flot handelsby”, siger Bjarne Vejsnæs fra Sønderborg Handels bestyrelse.

Første stop på rundturen var byens rådhus.

“Kommunen har jo en stor andel i, at vi har en flot bymidte, der lige nu bliver lavet endnu flottere”, siger Rikke Torré, som er formand for Sønderborg Handel.

“Wohlenberg leverer boblerne til kostpris, så det er ikke en idé, som vi tjener penge på”, siger Martin Christiansen, der både er i bestyrelsen for Sønderborg Handel og medarbejder i Wohlenberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...