Sønderborg har Danmarks fjerde-laveste lejeboligpriser

29. januar 2019 Samfund

Ifølge en undersøgelse fra lejeboligportalen Akutbolig.dk var Sønderborg i 2018 blandt de billigste kommuner at leje en bolig i. Det viser en sammenligning af kvadratmeterpriserne på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner.

Ifølge undersøgelsen havde Sønderborg Kommune i 2018 den fjerde-laveste lejepris i Danmark med en gennemsnitlig lejepris på 57 kr. pr. kvadratmeter pr. måned.

Dem, der betaler mest pr kvadratmeter i Region Syddanmark, er lejere i Odense Kommune. Her koster en lejebolig i gennemsnit 90 kr pr kvadratmeter pr. måned. Det betyder, at du i Odense Kommune i gennemsnit betaler 27 procent mere end andre lejere i hele regionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom kvadratmeterprisen generelt er lav i Region Syddanmark, herunder i Sønderborg, er det muligt at at spare en smule mere, hvis du bosætter dig i regionens billigste kommune.

I Tønder Kommune betaler lejerne i gennemsnit 56 kr. pr. kvadratmeter og Tønder er dermed regionens billigste lejebolig-kommune.

Om undersøgelsen:
Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterprisen på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner.

Undersøgelsen er baseret på data om 38.327 lejeboliger i kommunerne, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for landets kommuner er desuden sammenlignet med data for regionerne og hele Danmark.

På den måde tydeliggøres det, om kvadratmeterpriserne for kommunerne er højere eller lavere end gennemsnittet.

Bemærk at Fanø Kommune og Ærø Kommune – grundet begrænset data – ikke indgår i undersøgelsen.

Se Akutboligs interaktive kort HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...