Sønderborg Harmonikaklub spillede op til dans

15. marts 2019 Kultur

Traditionen tro spillede Sønderborg Harmonikaklub torsdag aften op til dans i Alleen i Sønderborg, hvor tæt på 30 fortrinsvis ældre var klar til at indtage dansegulvet.

“Vi vil gerne spille igen torsdag den 25 april fra klokken 19. Men der skal altså komme flere gæster”, lyder det fra Harmonikaklubben.

De gæster, der er på Alleen torsdag aften, hygger sig og har det herligt med hinanden og musikken.

“Politikerne fortæller os tit, hvordan vi skal holde os i form. Men de glemmer helt at nævne dans som en mulighed”, siger en af kvinderne. Ved at gå til danseaftener, så får man hele paletten med sundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi rører os, vi bliver glade og vi er sammen med andre”.

Det er fysisk, psykisk og socialt velvære, som er WHOs definition på sundhed.

Vil du danse og have det sjovt sammen med andre, så kan du tilmelde dig på telefon 6175 8623 eller maile til km@sonderborg-harmonikaklub.dk

Entreen er 50 kroner.

Stor Forårskoncert

Den sidste søndag i marts spiller Hamonikaklubbens koncertorkester klokken 14:3o deres 32. forårskoncert og for første gang i Salen i Sønderborg Musikskole. Hertil er indbudt et af Danmarks bedste harmonikaduoer og ligeledes deltager Sønderjyllands nok bedste Tyrolerorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Harmonikaklubbens koncertorkester, under ledelse af Alfred Renner, lægger ud med en række kendte melodier og der vil være en konkurrence, hvor publikum for mulighed for en lille gevinst. Orkestrets repertoire spænder vidt, der spilles til dagens koncert blandt andet melodier fra operetten Czardas fyrstinden, kendte Kim Larsen-sange, tangoer og et friskt forårspotpourri, og som sædvanligt hos klubbens koncerter vil der være rig mulighed for at synge med på de kendte melodier.

Efter en pause, hvor der serveres en kop kaffe, tager Duoen Preben og Flemming over og spreder stemning med deres helt utrolige dygtighed og musikalitet. Broager Tyroler Orkester under ledelse af Ejler Sørensen, vil herefter sætte yderligere gang i festen og til sidst kan vi glæde os til et samspil mellem Harmonikaorkestret og Broager Tyrolerorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal betales 50 kroner ved indgangen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk