Sønderborg mødes torsdag eftermiddag med Assens om Lillebælt Syd Vindmøllepark

13. december 2018 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

I dag tager en delegation fra Sønderborg til møde med Assens Kommune med borgmester Erik Lauritzen i spidsen, hvor de skal orientere Assens byråd om resultaterne af miljøkonsekvensvurderingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark, ligesom de vil afsøge mulighederne for at samarbejde om omstillingen til grøn energi.

Mødet er kommet i stand efter at Sønderborgs borgmester i november tilbød at tage til Assens for at møde Assens borgmester Søren Steen Andersen og de byrådsmedlemmer, som måtte ønske at vide mere om Lillebælt Syd.

”Vi er overbeviste om, at det skal være byerne, der viser vejen i den grønne omstilling, og det blev til fulde bekræftet under COP24”, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Udover Erik Lauritzen deltager byrådsmedlem Peter Hansen, direktør Lars Blædel Riemann fra Sønderborg Forsyning samt direktør Peter Rathje fra ProjectZero.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...