Sønderborg mødes torsdag eftermiddag med Assens om Lillebælt Syd Vindmøllepark

13. december 2018 Samfund

I dag tager en delegation fra Sønderborg til møde med Assens Kommune med borgmester Erik Lauritzen i spidsen, hvor de skal orientere Assens byråd om resultaterne af miljøkonsekvensvurderingen af Lillebælt Syd Vindmøllepark, ligesom de vil afsøge mulighederne for at samarbejde om omstillingen til grøn energi.

Mødet er kommet i stand efter at Sønderborgs borgmester i november tilbød at tage til Assens for at møde Assens borgmester Søren Steen Andersen og de byrådsmedlemmer, som måtte ønske at vide mere om Lillebælt Syd.

”Vi er overbeviste om, at det skal være byerne, der viser vejen i den grønne omstilling, og det blev til fulde bekræftet under COP24”, siger Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Udover Erik Lauritzen deltager byrådsmedlem Peter Hansen, direktør Lars Blædel Riemann fra Sønderborg Forsyning samt direktør Peter Rathje fra ProjectZero.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
14. august 2022 Kultur, Sønderborg

Årets Thorleif blev givet til direktørparret i Nykøbing F-revyen

14. august 2022 Kultur

Fredag var Leif Maibom hyret som konferencier og gæsteunderholder sammen med en skøn flok af andre revykolleger i forbindelse med fejringen af Nykøbing F-revyens 110 års jubilæum. Alt var planlagt nøje af revyen direktør Mickey Holland Pless. Og dog! For da finalen nærmede sig, ændrede Leif Maibom programmet og kaldte fru Maibom – Johnna – […]

Læs mere...