Sønderborg Sommer Revy åbner billettelefonen på tirsdag

31. januar 2019 Kultur

Vi lever i en digital tidsalder hvor nethandel vinder større og større indpas i vores måde at handle på.

Det gælder ikke mindst for underholdningsbranchen, hvor en masse billetbureauer sælger billetter til teater, musicals, shows og revyer.

Alligevel oplever Sønderborg Sommer Revy hvert år, at der er rigtig mange, der ser frem til den dag, hvor man kan ringe til billetkontoret og få vejledning af et levende menneske, skriver Sønderborg Sommer Revy.

Vi er så vant til, at man bliver mødt af en automatisk robotagtig stemme, der siger:” Ønsker du det….tryk 1. Ønsker du det… tryk 2. Ønsker du……”

Når man ringer til Sønderborg Sommer Revy får man revyens billetchef Lene Ebbesen i telefonen, og så er alt godt.

Og man kan faktisk også møde personligt op ved billetkontoret i teaterfoyeren på Sønderborg Teater, hvis man alligevel er på de kanter.

Lene Ebbesen sidder klar fra tirsdag til fredag mellem kl 11,00 og 15,00.

Og så kan man naturligvis stadigvæk bestlille billetter online.

Enten via revyens hjemmeside eller ved at sende en mail til billet@sommerrevy.dk

Flot forsalg indtil nu

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetsalget har været i gang siden oktober 2018, og der er som nævnt allerede solgt næste 40 procent af de 19.000 billetter, der er sat til salg.

Det er faktisk lidt bedre end på samme tid sidste år, så der er masser af optimisme på revyholdet, der samles første gang den 10 februar til brainstorming, go-dav-møde og almindelig hygge.

Prøverne begynder sidst i april og til den tid skulle der gerne ligge cirka 25 dugfriske, skarpe, sjove, satiriske tekster klar.

Så revyens forfattere beder til, at Lars Løkke snart trykker på den berømte knap, der kan udløse et folketingsvalg, og dermed nye spændende ministre at tage pulsen på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs meget mere HER på Sommer Revyens hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...