Sønderborg Sommer Revy skal vælge de helt rigtige tekster

11. april 2019 Kultur

Sønderborg Sommer Revy er i fuld gang med forberedelserne til årets revyshow, som har premiere lørdag den 1. juni.

Årets revyhold skal nu i gang med at vælge de tekster som skal bruges og det sker, når en række af årets skuespillere mødes et sted i Jylland til en dag, hvor mange tekster skal gennemgås, vurderes og som i en X Factor finale, have karakterer, og de tekster der får flest point, kommer videre i arbejdet med at sammensætte den helt rigtige revy.

Leif Maibom er som altid storleverandør af tekster til Sønderborg Sommer Revy og hvis du vil vide, hvordan den rigtige tekst skrives, så se, eller gense, SønderborgNYTs interview med Leif Maibom hér.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT følger i år tilblivelsen af Sønderborg Sommer Revy og vi har fået mulighed for et kik ind i tekstværkstedet, hvor vi sender et direkte tv-indslag fra fredag den 12. april klokken ca. 17:15 på SønderborgNYTs Facebookside.

 

 

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
2. august 2021 Erhverv, Sønderborg

På lørdag er der Sommerfest på Bryggertorvet

2. august 2021 Erhverv

Nova Data er igen initiativtager til et brag af en Sommerfest på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor først Michael Vogensen og derefter Downtown Dynt giver koncert. Brygertorvet er pladsen mellem Føtex og Nova Data. “Når det både er Michael Vogensen og Downtown Dynt, der spiller, så skyldes det, at ESET, som er et firma, der leverer […]

Læs mere...