Sønderborg-svømmere høstede masser af medaljer

2. april 2019 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden var derVest Børne Medley-stævne for de yngste årgange af elite-svømmere.

Stævnet fandt sted i Åbybro og Svømmeklubben Sønderborg deltog med fem svømmere.

Der blev hentet i alt 15 medaljer med hjem til Sønderborg ud af de 30 starter svømmerne havde.

Så et meget flot resultat, skriver Svømmeklubben Sønderborg.

Signe Jensen tog 6 medaljer med hjem heraf 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer.

Kalina Gamisheva vandt 5 guldmedaljer og Boris Gamishev vandt 1 guldmedalje, 1 sølvmedalje og 2 bronze-medaljer.

Herudover deltog Andrea Berg Nielsen der satte personlig rekord i alle sine løb ligesom Eskild Noah Johannsen der også formåede at svømme såvel en 4. som en 5. plads med hjem.

Så også blandt de yngste svømmere kan Svømmeklubben Sønderborg markere sig som en klub med en god talent-masse, og kontinuerlige forbedringer, for i stort set alle løb blev der sat personlige rekorder, så alt i alt et meget godt stævne for Sønderborg-svømmerne.