Sønderborg-svømmere på medaljehøst i Ikast

7. marts 2019 Kultur

Svømmeklubben Sønderborg havde forleden 27 konkurrencesvømmere med til DGI Landsmesterskaber i Ikast.

Landsmesterskaberne afholdes hvert år, og der deltager svømmere i alle aldre. For at deltage i Landsmesterskaberne skal svømmerne udtages, så at Sønderborg har 27 svømmere repræsenteret er rigtig flot.

Landsmesterskaberne er et stævne som svømmerne altid ser frem til, da det er en intens svømmeoplevelse, og svømmerne går benhårdt efter sejren. Men Landsmesterskaberne er mere end bare kampen for medaljer, for hvert år bliver der knyttet nye venskaber, for stævnet har også plads til hygge og gode sociale oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Svømmerne kæmper i to dage mod svømmere fra hele landet og for svømmerne fra Sønderborg resulterede det i nogle virkelig flotte resultater, skriver DGI.

Det blev til intet mindre end 18 guldmedaljer, 9 sølvmedaljer og 5 bronzemedaljer. Derudover blev det til flotte placeringer indenfor top 10 for mange af svømmerne og mange slog deres personlige rekorder.

Svømmerne deltog også i holdkapper, hvor man forsvarer sin landsdel sammen med andre svømmere fra samme landsdel. Også her viste svømmerne fra Sønderborg, at de går efter sejren. Her blev det til 1 guldmedalje, 2 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Handelslivets generalforsamling drejede sig om samarbejde, aktiviteter og pengemangel

24. marts 2023 Erhverv

Torsdag aften var der generalforsamling i Vores Sønderborg og formanden, Rikke Torré, der aflagde sin beretning. “Vi skal sikre, at Sønderborg fortsat er en attraktiv handelsby og den skal vokse,” sagde hun og kiggede derefter tilbage på året, der gik. “En gul bølge rullede ind over Sønderborg den 3. juli og det var en folkefest, […]

Læs mere...