Lørdag den 16. marts kl. 12 starter jazzkvartetten Sønderborg Swingservice en række frokostjazzkoncerter i samarbejde med restaurant Det Sønderjyske Køkken.
Sønderborg Swingservice består af fire af Sønderborgs bedste professionelle jazzmusikere som er gået sammen om at spille udadvendt swingende og elegant jazzmusik.
Det drejer sig om Hans Jørgen Julius, guitar, Ulrik Spang-Hanssen, klaver, Niels Præstholm, bas og Anders Senderovitz, trommer og vokal. Repertoiret er hentet fra den store amerikanske sangbog med afstikkere til det latinamerikanske og danske repertoire, der f.eks er hentet fra Grand Prix og musicals. Det hele bliver serveret med et glimt i øjet og varm kontakt med publikum, skriver Sønderborg Swingservice.
I tæt samarbejde med den kendte restauratør Jesper Kock er der udviklet et frokostkoncept, hvor du for kun 200 kr. kan få Det Sønderjyske Køkkens dejlige frokostmenu og en god plads til koncertarrangementet.
I foråret vil der være frokostjazzarrangementer den 16. marts, den 13. april og den 4. maj.
Billetter kan købes på [email protected].
Pris kr. 200,- eksklusiv drikkevarer.